Grootste kut ooit zoekt slaaf

grootste kut ooit zoekt slaaf

Wat ze ook zag was dat zijn pik tot wereldhoogte gestegen was door de stimulatie van de elektroring. Maar omdat ook zij niet wist hoe lang dit ging duren vond ze dat geen goed plan. Ze vermoedde dat hij nog genoeg onder stroom zou komen te staan, want ze begon al aardig onvast op haar knieën te staan. Brenda was gelukkig veel gewend, daarom duurde het ook vrij lang voor ze haar eerste orgasme had.

Ze zou er ook alles aan doen om het tweede zo lang mogelijk uit te stellen.. Intussen was het negen uur geworden en reed er een auto door de toegangspoort naar het huis Het was Mizuki de schoonmaakster die Karl en Brenda sinds drie maanden in dienst hadden en die twee keer per week kwam schoonmaken.

Zij hadden haar aangenomen op aanraden van een van de leden van de sm-club die zij goed kenden en vertrouwden. Hij had hun verzekerd van de discretie van de Japanse vrouw, want dat was in deze omgeving natuurlijk wel nodig. Mizuki was een klein vrouwtje van 1 meter 65 met een vrij mollig postuur met kleine borsten, althans zo leek het want zij droeg altijd een japanse jurk die gesloten was in de hals en recht naar beneden liep tot net boven de knie. De enige vorm die aan de jurk gegeven werd was bij haar billen, die de jurk iets lieten bollen.

De voorkant was strak. Verder had ze een guitig koppie, Brenda schatte haar op ongeveer 30 jaar, met kort zwart haa dat tot net in haar nek liep. Mizuki liep zoals gewoonlijk naar de woonkamer waar haar instructies lagen voor deze dag.

Wat Mizuki vreemd vond was dat er de volgorde bij stond, dat was anders nooit. Ze ging naar de spoelruimte om emmers en schoonmaakspullen te halen en liep toen naar de grote zaal. Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken.

De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden! Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen. Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor. Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf.

Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken. Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek. Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels.

Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was. Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen.

Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet. Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis. Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden.

En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes.

Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel. Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor. Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen.

Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda. Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen. Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen. Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn.

En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende. Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst. Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden.

Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg? Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf. De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf. Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee. Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen.

Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien. Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte. Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen.

Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel. Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had. Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd. Mijn meester heeft me hier te werk gesteld om geld te verdienen voor de sm-spullen die hij voor me koopt. Hij vind dat ik dat zelf moet verdienen! Waarom mag Karl dat nit weten? Uitgerekend hij zou dat toch moeten begrijpen in zijn omgeving?

Je hebt een kuisheidsgordel om hè, had ik dat juist gevoeld? Is het een mooie? Aan de voorkant was de gordel afgesloten met een hangslotje. Maar met deze buik onthulde ze nog iets anders: Wat Carolien nu zag deed haar bijna de ogen uit de kassen rollen: Direct onder de oksels van Mizuki begon een bondage van zwart latex tape dat rond om het lichaam van Mizuki was gewikkeld.

De tape liep in cirkels naar beneden, zo haar borsten strak tegen haar lijf bindend en ze uitrekkend naar haar buik toe. Ter hoogte van de navel hield de tape op en was het laatste stukje van haar borst nog te zien.

Aan beide borsten hingen twee geweldige spenen, die eens haar tepes waren geweest, beide waren bijna 5 centimeter lang, wat dus de reden was dat Carolien ze had gezien. Om deze twee spenen zaten een soort plastic zakjes die met tape aan de latex tape was vastgeplakt zodat ze niet zouden vallen.

Onder in de zakjes zag Carolien wat witte vloeistof zitten, ongetwijfeld moedermelk. Carolien keek even naar de borsten en daarna naar Mizuki: Doet dit geen pijn? Rond de nek van Mizuki hing een kettinkje met een klein sleuteltje er aan. Jammer voor jou dat je straf krijgt, maar nu ben je van mij en ik adviseer je er voor te zorgen dat je van mij ook geen straf krijgt.

Carolien pakte nu van de tafel een stuk touw en bond de polsen van Mizuki kruislings vast. Daarna tilde ze de armen boven haar hoofd, zodat haar hoofd tussen de armen kwam te zitten. Met een vaardigheid van iemand die het vaker deed bond ze nu het touw om beide armen naar beneden, zelfs om haar hoofd en wel zodanig dat het ook tussen haar lippen liep en zo als het ware een knevel vormde.

Mizuki had haarzelf nu volkomen overgegeven, haar onderdanige aard had het weer gewonnen boven de angst voor latere straffen. In een paar seconden had ze hem weer fier overeind en gaf ze Mizuki te kennen dat ze mocht zakken. Beide personen gromden van genoegen toen ze in elkaar opgingen. Carolien was echter niet blijven staan, maar had een scherp mesje gepakt van de tafel waarschijnlijk neergelegd om in geval van nood iets door te kunnen snijden en begon nu op de rug van Mizuki de banden die om haar lichaam zaten door te snijden.

Ze wilde net aan de tweede wikkel beginnen toen deze zelf al losschoot. Carolien dacht dat het plakband was, maar het bleek SM-tape te zijn, dat zonder lijm ook heel goed blijft zitten. De spanning die echter op de borsten van Mizuki stond was groter dan ze verwachtte. Ook de borsten van Mizuki waren groterdan ze verwachtte.

Carolien had dikke slaphangers verwacht, maar toen alle tape verwijderd was zat er een beeldschone jongedame op een dikke pik te wippen. De borsten sprongen trots naar voren, waren een volle cup E en ondanks dat hingen ze nauwelijks. Carolien begreep nu wat Mizuki bedoelde toen ze zei dat ademhalen moeilijk ging. Ze pakte nu van achter de borsten van Mizuki en begon deze te masseren, te knijpen en te kneden en daar ze ook fysiotherapeute was had ze veel kracht in haar handen, maar desondanks had ze moeite de bollen diep te kneden.

Mizuki liet het stilletjes begaan, liet geen kreet horen, maar genoot geweldig van de stevige handen rond haar borsten. Meestal waren het mannen met grote sterke handen die haar het zalige pijnlijke gevoel van geknede borsten konden geven, maar deze vrouw deed haarmet haar kleine sterke handen rillen van genot en de combinatie van de dikke pik in haar kut en de zalige pijn in haar borsten, deden haar tot een vulkaanuitbarsting komen op de pik van Karl, die zelf daardoor ook klaarkwam en de kut van Mizuki volspoot, maar om voor Carolien en Mizuki onverklaarbare reden lag hij daarna weer te gillen en te schokken in zijn bindingen, wat nu iets langer duurde dan de eerste keer dat zij het zagen.

Brenda had de hele voorstelling achter de ruit gadegeslagen, zij was net zo verbaasd als Carolien over de metamorfose van Mizuki. Zij kon echter niet horen wat er gezegd werd en begreep niet alle handelingen, bijvoorbeeld waarom Carolien Mizuki vastbond. Inmiddels dropen haar benen nu van het geil en stond ze echt te trillen op haar benen. Haar borsten zaten inmiddels onder de krassen, want het lukte haar steeds minder om haar evenwicht te houden en steeds vaker viel zij voor n achterover.

Ze had inmiddels wel begrepen dat de stroom bij Karl pas na een of twee seconden ingeschakeld werd, want ze had meerdere malen even achterovergeleund en toen ze direct weer naar voren leunde was er niets gebeurd. Ze zag dat Mizuki inmiddels weer tot rust was gekomen en wachtte af wat beide dames nu zouden doen. Ze zag dat Carolien naar de tafel liep en daar een vrij forse dildo pakte die ze nu in de mond van Karl schroefde. Even stopte ze om met een saucijzenzweep twee keer op de borst van Karl te slaan, die daarop duidelijk reageerde van pijn.

Daarna draaide ze de dildo verder vast en liep ze naar Mizuki. Wat Brenda niet hoorde, maar Mizuki wel was dat Carolien haar vroeg of ze stil bleef zitten als haar handen losgemaakt zouden worden, oftewel of ze mee zou werken.

Carolien liep nu naar het hoofdeinde van de slaaf en steeg in e stijgbeugels. Zij liet haarzelf zakken over de dildo in de mond van Karl en begon hem op zijn mond te rijden. Mizuki begon hem ook weer te berijden en langzaam bogen beide vrouwen naar elkaar toe en pakten elkaar over en weer bij de borsten om hun rijtoer met een zalige borstmassage te ondersteunen. Toen Carolien echter volledig over de dildo heen gezakt was omsloten haar buitenste kutlippen de voet van de dildo waar een kleine sensor ingebouwd was.

Carolien merkte daar niets van, maar Brenda des te meer. Carolien en Mizuki hielden gelijktijdig hun handen stil en keken elkaar aan: Karl en Brenda wilden niet dat iedereen wist dat ze de grote zaal konden bespieden.

Maar Carolien wist dat inmiddels wel. Daarvoor was ze al te lang bevriend met de twee echtelieden. Wat ze in de spiegelkamer aantrof overtrof echter haar stoutste verwachtingen. Net op het moment dat Carolien binnenkwam werd Brenda getroffen door een tweede golf elektroden en gilde Brenda het uit, daarbij wild heen en weer schokkend in haar boeien. Brenda zag in haar ooghoeken Carolien opduiken en begon in onduidelijke bewoordingen te smeken haarlos te maken, dat het nu lang genoeg had geduurd en dat de stroomstoten niet leuk meer waren.

Carolien was echter niet van gisteren en bekeek de zaak even rustig, als zij Brenda elke keer had losgemaakt als zij daar om smeekte, dan had ze nu geen baan meer.

Ze ging rustig voor Brenda staan en vroeg kalm: Carolien begreep het maar half en uiteindelijk vroeg ze: Arl aar op hafel!! Dit begreep Carolien helemaal niet, maar iets klopte er niet, daarom maakte ze de Dildo die met een zuignap op de spiegel zat los en trok hem uit de mond van Brenda.

Dat ze daarbij haar hoofd acterover trok en Karl weer een stroomstoot bezorgde wist ze natuurlijk niet. Zodra Brenda vrij kon spreken had ze heel snel de zaak uitgelegd, daarbij een keer onderbroken door weer een stroomsessie in haar gaatjes, maar toen ze daarvan bijgekomen was had Carolien haar al bijna uit haar boeien bevrijd.

Nadat ze ook de arm en beenbinders van Brenda had verwijderd stond die bevend op haar benen. Brenda en Carolien keken naar het schouwspel en daarna naar elkaar, waarop Brenda zei: Brenda hoorde dat met stjgende verbazing aan en zei: Is daar een reden voor? Ik hoop dat Karl daar ook de humor van in kan zien. De choker en handwanten had Carolien uitgedaan, maar het was een indrukwekkende gedaante die op een langzaam op en neer wippende Mizuki afliep. Toen ze vlak bij haar was boog ze haar voorover naar het oor van Mizuki en fluisterde in haar oor: Terwijl ze Mizuki naar beneden bleef duwen fluisterde ze zacht in haar oor: Van Carolien begreep ik dat jij ook een soort slavin bent en goed orders kunt opvolgen.

Je blijft daarom Karl nu neuken en gelijk mag je mijn borsten masseren, terwijl ik zijn mondpik neuk. Maar om te laten merken wie de baas is, laat ik Carolien je rug geselen akkoord? Mizuki had haar aangehoord en had min of meer verwacht ontslagen te worden. In plaats daarvan werd ze niet als schoonmaakster behandeld maar als slavin, een functie waar ze binnen dit huishouden alleen maar van had kunnen dromen. Om Karl niet te laten horen wat er gebeurde instrueerde Brenda ook Carolien fluisterend wat zij moest doen en zette haar zelf toen boven het gezicht van Karl, waarna ze haar met een zuigend geluid over de kuntlul van Karl liet zakken, die daarbij een zacht gebrom liet horen.

Langzaam boog ze voorover om haar borsten aan Mizuki aan te bieden, die zacht de borsten begon te masseren en te kneden. Carolien had inmiddels een flogger ter hand genomen en begon Mizuki zacht over haar rug te slaan. Mizuki keek naar Brenda en probeerde hetzelfde tempo als Brenda aan te houden bij het neuken an Karl. Feitelijk wilde ze weer dezelfde pijn voelen als net tegen de spiegel, maar dat zou Mizuki nooit bij elkaar kunnen knijpen. Inmiddels was Carolien de slagen aan het opvoeren, zowel de snelheid als de kracht waar mee ze sloeg.

Mizuki reageerde daar echter nauwelijks op, ze was te geconcentreerd bezig met Brenda. Opeens greep Brenda de handen van Mizuki beet en vroeg aan haar: Daar dit de eerste woorden waren die Karl sinds lange tijd weer hoorbaar gehoord had, begon hij in zijn mondknevel te brommen toen hij begreep dat Brenda nu boven hem zat. Brenda haalde echter twee keer uit met de rijzweep op zijn borst en snauwde: Dat maakte echter wat los bij Mizuki en de tweede slag was vervuld van lichte woede en trof Brenda vol op de rechterborst.

Elke slag die ze nu uithaalde naar de borsten van Brenda zat vol woede en gaandeweg begon ze beter te mikken en harder te slaan. Brenda liet haar echter ook niet onbetuigd en wild sloeg ze terug naar de grote uiers van mizuki, af en toe mikkend op de grote vooruitstaande spenen van haar.

Gek genoeg reageerde ze bij het raken van de grote spenen minder dan op het raken van de borsten. Beide vrouwen zaten nu zwoegend op hun pikken te rijden, wild uithalend naar de ander en en passant Karl heen en weer schuddend op de tafel. Die zat al bijna tegen zijn hogtepunt aan en toen Brenda als eerste gillend en schokkend klaarkwam spoot hij de kut van Mizuki vol die daarop ook schokkend en luid kreunend klaarkwam.

Toen Brenda een beetje was bijgekomen van haar orgasme zag ze dat Mizuki ook was klaargekomen ondanks de pijn in haar borsten en ondanks dat Carolien nog steeds haar rug bewerkte met rake klappen. Brenda besefte dat Mizuki wel eens een grotere masochiste kon zijn dan zij en een blinde jaloezie maakte zich van haar meester. Wild liet ze haar voorover vallen en greep de borsten van Mizuki en zette haar nagels er vol in. Die hield echter stevig vast en Mizuki zag maar een oplossing: Die ging nu ook vol in de aanval op de borsten e zette haar nagels vol in de toch al geschaafde borsten van Brenda.

Beiden waren nu volop met elkaar bezig en gleden van Karl af op de grond. Dames van plezier Sexy Nicole ontvangt Sexy Cindy prive -nu zomeractie e-met airco Diana Bare sex bij mij thuis of buiten ero massage met hand happy end private-girls van 9u tem 23u. Dames van plezier Thuisontvangst NZC nieuw monica geile dame prive in arnhem Geile pijpdate met 2 meiden..

Dames van plezier Escort Milfje 37 jaar, vlot,spontaan komt bij u Gangbang met Floortje en Isabel 02 juli 2 geile nympho bi vriendinnen. Neuk een MILF op cam en krijg geld toe! Wil jij veel verdienen als escort Dame?

Denk je dat je mij aan kan? Ik wacht op je slaafje Vandaag beschikbaar!! Meesteres Marcha erotische SM Wie is mijn volgende sex slaaf? Dominante koningin aangeboden Dominante zuster Nieuw Shock Therapie.

XxL Neuklul 40 Plus, vol en grotere borsten. Waar verlang jij naar? Gangbang locatie gezocht leuke vrouw Potje hete, wilde en geile seks binnenkort? Geil appen met een Choco Milf Zin om lekker te appen?

Zoek jij financieel hulp? De aantrekkelijkste High Class Gigolo's! Dames van plezier Pijpen zonder condoom Geile pijpdate met 2 meiden.. Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine Door heel Nederland!! Geile neukfilmpjes Super geile fotos en filmpjes hier! Geile mama ;- Dildo's rijden - pijpen - anaal. Betaling in natura Dames van plezier Cardate Wil jij een spannende cardate met mooie blondine? Mannen Betaald contact gezocht Veel geld voor extreme sex Zoek jij een bijverdienste, ik zoek een pijpdate.

Je was op zoek naar de oudere man? Dames van plezier Suikeroom gevraagd

Zo zaten ze gezamenlijk gezellig aan het ontbijt en spraken over koetjes, kalfjes en hoe ze de afgelopen nacht beleefd en ervaren hadden. Na het ontbijt nam Mireille Brenda mee naar een aparte ruimte om haar voor te bereiden op haar straf.

Ze had van Peter instructies gehad over hoe en wat. Peter nam Karl mee naar de grote speelruime, waar hij al de nodige voorbereidingen had gedaan. In het midden stond een soortgelijke tafel qua grootte als in het zweethok en Peter sommeerde hem daar tegenaan te gaan staan.

Nu pakte hij van de tafel een grote rubber zak, althans zo leek het en hield deze open bij de voeten van Karl. Voeten, enkels, onder- en bovenbenen zaten strak tegen elkaar in de zak, pas bij zijn billen week het rubber iets uit een. Peter liet dat even voor wat het was en pakte nu eerst een groot rubber masker, dat hij van voren om het hoofd van Karl drapeerde.

Dat moest wel, want op de plek van de mond van Karl zat een grote rubber bal, die Karl eerst in zijn mond drukte en daarvandaan het masker rond zijn hoofd vormde om dat aan de achterkant met een rits te sluiten.

Karl was door de bal in zijn mond niet in staat zichzelf verstaanbaar te maken, wat hij wel probeerde, want prettig vond hij dit allerminst. Het masker liep onder zijn kin nog eenstuk door over schouders en het begin van borst en rug. Nu begon Peter de rest van het rubber pak aan te trekken. Hij sjorde het pak over de billen van Karl, over zijn middel, stopte toen even om de handen van Karl los te maken en deze naast zijn lichaam te leggen met het advies aan Karl om ze daar te houden, omdat de beste plek was volgens Peter.

Daarna verder naar boven over de borst en uiteindelijk over de onderrand van het masker in de nek. Nu begon het zware werk om diverse ritsen dicht te ritsen, deze zaten op verschillende plekken om zo het pak nauwsluitend te kunnen sluiten.

Toen Peter klaar was, waren er van Karl alleen nog de twee duidelijke neusgaten te zien, die door de gag in zijn mond perfect op hun plaats werden gehouden.

Ze waren ook niet klein, dus Karl had geen enkele moeite met ademhalen. Peter duwde Karl langzaam achterover op zijn rug op de tafel en begon hem nu met riemen aan de tafel vast te sjorren. Rond zijn enkels, onder en boven de knieën, rond zijn middel, twee over de borst, de nk werd vastgezet met een halsband.

Onder zijn hoofd werd een soort zadel gelegd, waarin zijn hoofd strak vastlag, verder zonder banden of zo, de halsband was voldoenden om hem strak vast te leggen in het zadel.

Aan weerszijden van de tafel hingen aan het zadel twee stijgbeugels. Ook ter hoogte van Karl zijn heupen hingen aan de zijkanten van de tafel twee stijgbeugels. Peter keek even naar het effect: Een grote rubber zak die glansde onder het kunstlicht. Peter moest nog een ding doen voor hij klaar was. Hij opende ter hoogte van het kruis van Karl twee ritsen en grabbelde naar de genitaliën van Karl, die hij uit het pak trok. Hij greep de pik onder de ballen en met veel moeite wurmde hij Pik en ballen door een 3 centimeter brede rubber ring en toen hij het zaakje losliet stonden pik en ballen fier overeind.

Peter trok nu van beide kanten de ritsen tegen de rubber ring aan, zodat het zaakje weer afgesloten was en Karl nu was getransformeerd tot een levenloos ding met kloppende ballen en pik.

Aan de rubber rig rond zijn pik en het masker maakte Peter nog twee elektriciteitsdraden vast die naar een kastje onder de tafel liepen Aan het hoofdeind plaatste Peter nog een bijzettafeltje met daar op wat attributen, liep toen naar de deur en deed het grote licht uit, er brandde nu nog een enkele spot, die Karl tot het middelpunt van de kamer maakte.

Mireille was intussen met Brenda bezig geweest, Ze had Brenda in een latex pak gehesen, dat haar van tenen tot nek nauw omsloot. Het was een maatpak dat alleen in het kruis een opening, bestaande uit twee naar elkaar toe lopende ritsen had, ze moest haarzelf dubbelvouwen om er in te kunnen en zonder hulp was daar geen mogelijkheid toe, wel was de elasticiteit heel groot van het pak en de hoeveelheid talkpoeder die vooraf gebruikt was om haar in het pak te krijgen was groot te noemen.

Terhoogte van de borsten zaten gaten waar haar borsten door twee hardrubber ringen werden getrokken. Dit kostte de nodige moeite, want de ringen waren veel kleiner dan de basis van Brenda haar borsten. Toen Mireille daar klaar mee was staken haar borsten als twee grote ballonnen uit het pak, die al langzaam begonnen te kleuren van de druk die er op stond.

Daarna deed Mireille haar twee polsboeien om en bevestigde deze aan een takel, waarna ze Brenda ophees tot haar voeten van de grond afkwamen en Brenda vrij in de lucht hing. Nu kon Mireille het corset dat ze gepakt had makkelijker aansnoeren nu Brenda uitgerekt aan de takel hing. Toen het knalrode corset tot het uiterste aangesnoerd was, had het lichaam van Brenda de vereiste zandlopervorm en kon ze de borsten van Brenda nog iets verder uit de gaten trekken.

Hierbij kreunde Brenda, want echt prettig was het niet. Ook brak het zweet haar uit, want haar adem ging ook veel zwaarder in dit pak. Mireille pakte nu een van hetzelfde rode leer als van het orset gemaakte choker, die ze om de hals van Brenda vastmaakte, waardoor haar hoofd strak rechtop moest blijven en wat ook het ademen nog moeilijker maakte.

Ze liet Brenda weer zakken en maakte de handboeien los om die te vervangen door twee handwanten die haar handen in een vuistvorm hielden, zodat ze haar handen niet kon gebruiken. Nu boog ze de linkeronderarm tegen de bovenarm aan zodat de vuist naast haar gezicht zat. Om de arm vast te binden in deze houding deed ze een rode leren band om de arm, althans zo leek het.

Toen de band op het hoogste punt zat net onder haar oksel, toen trok ze de onderkant van de band naar beneden en bleek er een brede manchet te ontstaan bestaande uit kruislings lopende leren banden, die naarmate ze de bovenste en onderste wat bredere banden meer uit elkaar trok, steeds strakker om haar arm ging zitten. Het laatste stukje moest Mireille aardig sjorren, maar verder dan 20 centimeter kwam ze niet, toen zat de arm muurvast.

Ditzelfde herhaalde ze bij de rechterarm. Daarna moest Benda op haar rug gaan liggen en werden haar benen gebogen en met een zelfde soort banden tegen haar billen aan gedrukt. Nu kreeg Brenda nog een zware leren mondknevel omgelegd, die middels een metalen koker haar mond open hield. Brenda lag echter nog op haar rug en kon met geen mogelijkheid op haar knieën en ellebogen komen zonder hulp, want ze had wel begrepen dat dat de bedoeling was.

Nu kon Brenda wel volgen en aardig snel ook, want dit was haar wel vaker overkomen. Mireille nam haar mee naar een kleine ruimte naast de kamer waar Karl lag al wist Brenda dat niet en die bij haar bekend was als de spiegelruimte. Het was een kleine ruimte met aan een kant een glazen wand, waar normaal een stoelvoor stond, maar die was nu vervangen door een vloerstandaard met daarop twee ronde leren kommen waar straks Brenda haar knieën in zouden rusten, ongeveer 30 centimeter uit elkaar.

Daartussen stond een metalen stang met daarbovenop twee gigantische kunstlullen. Brenda kon een kreet van pijn dan ook niet onderdrukken toen ze langzaam maar zeker over de kunstlul in haar kont gleed. Toen ze eindelijk met haar knieën in de leren houders stond, stonden er tranen in haar ogen. Mireille zag dat en zei geniepig tegen Brenda: Mireille zag al gauw dat ze niet echt bereikte wat ze wilde en liet de borsten gaan.

Van de tafel greep ze nu een rubber pik, die op een grote zuignap gemonteerd was. Ze trok Brenda haar hoofd nog verder achterover en ramde de pik door de knevel achter in haar keel. Hoewel Brenda een en ander aan zag komen, had ze niet de kracht om de met geweld ingebrachte kunstpik te stoppen voor die in haar keel zat en ze stikte er dan ook bijna in. Mireille liet echter alles los en gelijk met het terugkomen van haar hoofd, probeerde Brenda de pik uit haar keel te duwen. Ze kwam echter niet heel ver, want toen stootte de pik tegen de glazen wand voor haar.

Nu stak Mireille net achter de kunstpik door een gat in de zuignap een metalen staaf, net iets breder dan het hoofd van Brenda. Aan de uiteinden zaten twee dwarsstangen die op de schouders van Brenda lagen en net iets voorbij haar nek staken. Aan deze staven werd een constructie bevestigd die achter haar nek langsliep en er voor zorgde dat ze niet ver naar achteren kon om zo van de kunstpik af te glijden.

Hierdoor werd ze gedwongen continue op de pik te zuigen, zonder dat ze er echt op vastzat. Echt ver naar achter kon ze toch niet door de twee grote pikken die haar gaatjes vulden en haar stevig op haar plaats hielden.

Mireille liep weer even weg en kwam terug met een dunne rubber mat dat nog het meest leek op een antislipmat die wordt gebruikt in een badkuip. De rubber mat had aan de ene kant heel veel rubber zuignapjes, maar aan de andere kant was deze bezaaid met kleine scherpe pennetjes van 3 centimeter, die als dikke naalden door het rubber leken te steken.

Daar Brenda met haa uitpuilende borsten tegen het glas leunde om zo haar mond rust te geven, pakte Mireille met een hand Brenda rond haar middel en trok haar achteruit tegen het uiterste punt van haar nekklem en schoof met haar andere hand de mat ter hoogte van haar borsten tegen het glas. Toen een paar zuignappen hielden was het voor haar niet moeilijk om de rest ook tegen het glas te duwen, ook al zat het niet netjes recht, als het maar voor de borsten zat en toen ze Brenda losliet hoorde ze aan het geschreeuw van Brenda dat dat wel goed zat.

Toen de eerste schrik en pijn afzakte duwde ze haarzelf op de kunst lul in haar mond naar achteren en tot haar opluchting kon ze haar borsten helemaal vrij krijgen van de pennetjes. Ze merkte nu ook dat ze de nekklem achter in haar nek ook als steun kon gebruiken. Mireille zag dat en moest stiekem glimlachen: Ze pakte een soort afstandsbediening op en ging schuin voor Brenda tegen het glas staan, dat er uit zag als een groot zwart gat.

Nu werd de ruimte achter het glas zichtbaar en kon Brenda de tafel zien met daar op de rubber pop. Maar moet je zien wat er gebeurt als ik deze knop om zet! Als jij dus niet wil dat manlief ligt te lijden, dan moet je naar voren glijden! Gut dat rijmt leuk hè! Karl reageerde niet meteen toen de stroom stopte, waardoor Brenda niet precies begreep hoe ver ze naar voren kon zonder haar borsten op de pennen te pletten en dus ging ze verder dan nodig was.

Mireille zag dat wel, maar ging Brenda niet wijzer maken, dat hoorde bij het spel. Oh ja, nog een klein dingetje……! In een reflex trok ze terug tegen de nekklem, waardoor ze Karl weer zag stuiptrekken. Het kostte haar een paar pogingen van heen en weer schuiven tot ze desituatie weer onder controle had, maar toen hing ze weer bijtend en hijgend aan de kunstpik zonder Karl te pesten of haar borsten te pletten. Maar je hebt er wel de tijd voor genomen hoor, daarom gauw meekomen, dan kan ik je aankleden!

Hierna had hij haar weer in de kettingen gewikkeld en haar hoofd achterover getrokken door een anushaak aan haar haar vast te maken en trok hij haar aan de ketting over haar buik schuivend weer naar buiten de auto i. Peter keek op zijn horloge: De knevel in zijn mond voelde steeds droger aan.

Omdat er niets gebeurde begon hij zich af te vragen hoe lang dit nog ging duren. Bij die gedachte alleen al brak het zweet hem uit, wat niet veel uitmaakte want het waterpeil was al behoorlijk gestegen in het warme rubber pak. Na een half uurtje begon hij een beetje weg te zakken in een lichte slaap, tot hij ineens een steek voelde bij de basis van zijn ballen, net of de rubber ring om zijn penis in brand stond.

Zijn onderlichaam probeerde aan alle kanten uit de boeien te breken, maar zonder succes uiteraard. Even viel de stroom en de pijn weg om een paa seconden later weer terug te keren waarop Karl het weer uitschreeuwde en zijn lichaam weer bol stond van stress en spanning. Dit ging nog een paar keer zo door tot het weer rustig werd en Karl eigenlijk in spanning lag te wachten op de volgende stroomstoot. Eigenlijk was dit veel erger dan regelmatig onder stroom gezet te worden.

Niet weten wanneer iets komt en of het komt is veel erger dan pijn lijden op reguliere basis. Tenslotte waren de stroomstootjes wel pijnlijk, zeer pijnlijk zelfs, maar wel houdbaar, zeker als je daar een bepaalde gewenning bij kunt krijgen.

Na een minuut of zeven was er ineens weer één, maar heftige stroomstoot die meer dan een minuut aanhield, Karl bijna gekmakend van doorlopende pijn, daarna weer een hele tijd niets.

Karl kon natuurlijk niet weten hoe de stootjes tot stand kwamen. Toen ze haarzelf weer onder controle had keek ze weer door de ruit en zag ze Karl heftig bewegen in zijn pak. Wat ze ook zag was dat zijn pik tot wereldhoogte gestegen was door de stimulatie van de elektroring. Maar omdat ook zij niet wist hoe lang dit ging duren vond ze dat geen goed plan. Ze vermoedde dat hij nog genoeg onder stroom zou komen te staan, want ze begon al aardig onvast op haar knieën te staan.

Brenda was gelukkig veel gewend, daarom duurde het ook vrij lang voor ze haar eerste orgasme had. Ze zou er ook alles aan doen om het tweede zo lang mogelijk uit te stellen.. Intussen was het negen uur geworden en reed er een auto door de toegangspoort naar het huis Het was Mizuki de schoonmaakster die Karl en Brenda sinds drie maanden in dienst hadden en die twee keer per week kwam schoonmaken. Zij hadden haar aangenomen op aanraden van een van de leden van de sm-club die zij goed kenden en vertrouwden.

Hij had hun verzekerd van de discretie van de Japanse vrouw, want dat was in deze omgeving natuurlijk wel nodig. Mizuki was een klein vrouwtje van 1 meter 65 met een vrij mollig postuur met kleine borsten, althans zo leek het want zij droeg altijd een japanse jurk die gesloten was in de hals en recht naar beneden liep tot net boven de knie.

De enige vorm die aan de jurk gegeven werd was bij haar billen, die de jurk iets lieten bollen. De voorkant was strak.

Verder had ze een guitig koppie, Brenda schatte haar op ongeveer 30 jaar, met kort zwart haa dat tot net in haar nek liep. Mizuki liep zoals gewoonlijk naar de woonkamer waar haar instructies lagen voor deze dag. Wat Mizuki vreemd vond was dat er de volgorde bij stond, dat was anders nooit. Ze ging naar de spoelruimte om emmers en schoonmaakspullen te halen en liep toen naar de grote zaal.

Daar aangekomen hing een briefje op de deur: Daaronder hing een lijstje met instructies die er op neerkwamen dat een ieder die hier binnenging aandacht moest besteden aan de vastgebonden slaaf om hem te leren geduld te hebben, maar hem niet te plagen door wel binnen te gaan en hem gaan aandacht te schenken. De slaaf had alles te ondergaan zonder commentaar, bij het minste geluid moest dit direct de kop in gedrukt worden! Brenda had ze nog niet gezien, misschien was die al hier binnen.

Nou ja, ze moest toch haar werk doen en als Karl dat wilde, zou ze de slaaf wel even aaien hoor. Voorzichtig opende ze de deur en zag een vrij donkere ruimte met in het midden een rubber verpakte slaaf.

Daarna bekeek ze de spullen die op de tafel bij de slaaf lagen, duidelijk spulletjes om op hem te gebruiken. Ook diverse kunstpikken met schroefdraad van diverse grootte en toen ze de schroefdraad niet meteen begreep kwam ze daar achter toen ze de knevel van de slaaf beter bekeek.

Ze moesten duidelijk op zijn mond geschroefd. Mizuki kon daar niets van maken, maar hield haar aan de instructies en pakte op goed geluk een van de saucijzenzwepen en sloeg hem hard op de borst ter hoogte van zijn tepels. Anders krijg je er nog veel harder van langs! Je mag niet praten dat weet je!! Hij herkende door het masker niet wie het was, maar had geen illusie dat deze dame niet wist met wie en hoe ze bezig was. Dus hield hij wijselijk zijn mond om meer slagen te voorkomen.

Mizuki was op eenbepaalde manier gefascineerd door de penis die moederziel alleen boven het pak zweefde en pakte met haar kleine handjes de halfslappe penis beet. Deze reageerde direct en Mizuki ging verder met het strelen van schacht van de penis. Binnen een paar seconden stond deze stijf overeind met een op springen staande eikel. Ineens ging er een schok door de slaaf heen en schreeuwde hij het uit achter zijn Gag: Mizuki schrok daar wel van, zij kon natuurlijk niet weten dat Brenda weer eens naar achteren was gegleden.

En eigenlijk was Mizuki daar wel de oorzaak van. Brenda had haar binnen zien komen en tot haar verbazing was ze zich met Karl gaan bemoeien in plaats van te gaan schoonmaken. Mizuki was over de schik heen en begon de slaaf weer te slaan met de rubber saucijsjes. Klap na klap daalde neer op het lichaam van de arme Karl die al gauw lag te kronkelen in zijn bondage. Uiteindelijk stopte ze en pakte ze een mastubator van de tafel. Ze was van plan hem een keer klaar te laten komen en dan aan de schoonmaak te gaan, daar kwam ze tenslotte voor.

Ze schoof de mastubator over de pik van de slaaf en schoof deze een paar keer op en neer tot ze vermoedde dat hij goed zat. Net op het moment dat ze hem aan wilde zetten ging de deur open en kwam Carolien, de persoonlijk trainster van Brenda binnen. Zij begon altijd om half tien en was op zoek naar Brenda.

Omdat ze haar nergens kon vinden was ze uiteindelijk bij de grote zaal aangekomen en had het briefje met instructies gelzen. Ze was even in tweestrijd geweest, ze had een afspraak met Brenda en als ze hier naar binnen ging, dan zou ze dat waarschijnlijk niet halen. Maar aan de andere kant zou Brenda hier ook wel eens kunnen zijn. En dus waagde ze het er maar op. Ze vond echter niet Brenda, maar Mizuki, die ze natuurlijk inmiddels ook wel kende.

Toen Karl hoorde dat een van de twee Mizuki was begon hij weer te brommen dat hij Karl was, maar mizuki die over de eerste schrik van het betrapt zijn heen was, sloeg hem gelijk met de zweep over zijn borst.

Gelijk was Karl weer stil, schijnbaar maakte het de dames niet uit dat het hun baas was die hier lag, niet begrijpende dat ze hem niet verstaan konden. Carolien was nu bij Mizuki aangekomen en keek wat ze aan het doen was. Waarom spring je er niet zelf op, of is hij nit stijf genoeg?

Carolien had haar leren jurkje inmiddels uitgedaan en stond nu alleen gekleed in een leren string op hoge hakken voor de slaaf.

De string was al even snel uit en voorzichtig stapte ze in de stijgbeugels en liet ze haarzelf zakken op de pik van de slaaf. Langzaam begon ze de slaaf te berijden en deze gromde van genoegen mee. Mizuki pakte nu een rijzweep en begon de slaaf daarmee op zijn benen en buik te slaan steeds om Carolien heen. Ze robeerde daarbij het ritme te pakken van Carolien.

Dat ging een tijdje goed en Carolien zat bijna tegen haar hoogtepunt aan toen de slaaf ineens schreeuwde in zijn knevel en ongecontroleerde bewegingen begon te maken, waardoor Carolien uit haar ritme raakte. Carolien wachtte even tot ze bijkwam van haar orgasme en probeerde toen over de slaaf heen uit de stijgbeugels te stappen.

Ze viel tegen Mizuki op en met twee handen greep ze naar het middel van Mizuki om te voorkomen dat ze viel. Dat lukte gelukkig, want het middel van Mizuki was steviger dan ze verwacht had. Mizuki zag de begrijpende blijk van Carolien en kreeg een rood hoofd.

Ik ben een getrouwde vrouw en ben hier voor een gezellige chat. Geen onderwerp is mij te gek. Kan van heel serieus Al ben ik dan momenteel single, ik red me prima, o Maak ook zelf een profiel. Stel zelf het geluid niveau in: CV vertel iets over jezelf of wat je zoekt: Je hebt interesse in: Vrouwen Stellen Mannen Travestieten Transgenders.

Hoeft niet, wel handig Ik ga akkoord met de voorwaarden. Bewaar inloggegevens op mijn PC. Orde en regelmaat Doordat er met grote regelmaat operators zijn aangelogd kan je altijd met je vragen bij hen terecht.

: Grootste kut ooit zoekt slaaf

SEX IN FRIESLAND SPUIT OMA Oudere vrouwensex seks in pashokje
Grootste kut ooit zoekt slaaf 449
Erotische massage gouda vuistnueken 953

Grootste kut ooit zoekt slaaf

Ik wacht op je slaafje Vandaag beschikbaar!! Meesteres Marcha erotische SM Wie is mijn volgende sex slaaf? Dominante koningin aangeboden Dominante zuster Nieuw Shock Therapie. XxL Neuklul 40 Plus, vol en grotere borsten. Waar verlang jij naar?

Gangbang locatie gezocht leuke vrouw Potje hete, wilde en geile seks binnenkort? Geil appen met een Choco Milf Zin om lekker te appen? Zoek jij financieel hulp? De aantrekkelijkste High Class Gigolo's! Dames van plezier Pijpen zonder condoom Geile pijpdate met 2 meiden.. Zin in een spannende date met mij 30 Jr blondine Door heel Nederland!! Geile neukfilmpjes Super geile fotos en filmpjes hier! Geile mama ;- Dildo's rijden - pijpen - anaal.

Betaling in natura Dames van plezier Cardate Wil jij een spannende cardate met mooie blondine? Mannen Betaald contact gezocht Veel geld voor extreme sex Zoek jij een bijverdienste, ik zoek een pijpdate. Je was op zoek naar de oudere man?

Dames van plezier Suikeroom gevraagd Suikeroom gevraagd voor 2 Hollandse dames! Leuke date met surinaamse meid!!! Exotische sugarbabe Boobylicious real 80G! Kom jij mij gedragen slipje uittrekken Denk dat ik de oplossing voor je heb ,,,,,,, Geile strings, kinky toys en nog veel meer!!

Gedragen slipjes en kousen van Mrs Camile Jansen Geile natte en geurende slipjes van jong sletje Goed geurende gedragen slipjes en gedragen sokken. Dames van plezier Girlfriend experience Expect Excellence Joehoee maagd hier!!!

Dames van plezier Rijpe vrouwen Bo voor pleasure vandaag even lekker terug naar bed? Gratis sexcontact Vrouw zoekt man 6. Ik ben biseksueel, maar heb wel een lichte voorkeur voor vrouwen. Ik zoek een chat, later zie ik wel of het uitloopt op seks. Hi, leuk dat je mijn profiel leest. Ik ben een getrouwde vrouw en ben hier voor een gezellige chat. Geen onderwerp is mij te gek. Kan van heel serieus Al ben ik dan momenteel single, ik red me prima, o Maak ook zelf een profiel.

Stel zelf het geluid niveau in: CV vertel iets over jezelf of wat je zoekt: Je hebt interesse in: Vrouwen Stellen Mannen Travestieten Transgenders. Hoeft niet, wel handig

GRATIS OP MOBIEL KIJKEN GLUREN SEX

Grootste kut ooit zoekt slaaf