Neuk je nicht stijve lul in broek

neuk je nicht stijve lul in broek

Ze had een te kort broekje aan waar haar mooie billen een stuk onder uit kwamen, ik zag der string er doorheen schijnen, en een naveltruitje waar haar borsten veel te groot voor waren. Ik probeerde mijn opnieuw erectie te verbergen, en liep naar de keuken. Ben ik niet een beetje te bloot gekleed vroeg ze? Ze deed net op ze niet keek van achter kwam Twist aan gelopen die zijn natte neus tegen haar broekje aan duwde, Twist toch en ze bloosde. We zaten ondertussen een filmpje te kijken naar haar keuze, ik had een korte broek aan gedaan en een hemd.

Er kwam opeens hevige seks scene mijn nichtje en ik lagen op mijn bed en ze lag tussen mijn benen met haar kont tegen mijn lul aan, die op dat moment ineens heel hard groeide. Ik legde mijn handen op haar mooie dunnen benen, en ze draaide haar hoofd en gaf me een kus op me mond. Je hebt wel een prachtig lichaam hoor Hilda wees er zuinig mee zei ik, ze draaide zich helemaal om, dank je zei ze zachtjes.

Ik tilde haar hoofd op en gaf haar een zacht kusje op haar mooie lippen. Ze bloosde een beetje en keek naar mijn lul, die al half hard werd. Ze nam nu zelf het initiatief, en begon me te zoenen ik tilde haar op me schoot en legde mijn hand in haar hals. Ze stopten even en trok toen haar Shirtje uit haar mooie ronde borsten kwamen tegen mijn borst aan en opnieuw groeide mijn vriend weer een stukje. Twist kwam de kamer in gelopen en ik tikte op het bed, hij sprong naast ons en likte Hilda's buik.

Ik heb het wel gezien zei ik grijnzend, en ik vond het bloedgeil! Ze zoende me nu weer en trok mijn hemd, ik deed haar bh uit en begon lekker aan haar tepeltjes te zuigen ze ging met haar kutje op me pik zitten zodat ze hem goed voelde en ging zachtjes bewegen, met haar andere hand begon ze Twist te verwennen en ik was nog nooit zo geil, ze stopte even met Twist en ze ging van me af ze stapte naast het bed en trok haar korte broekje over haar mooie billetjes heen.

Ze wees naar me broek en die trok ik ook braaf uit, ze schrok even toen ze de maat van mijn penis zag en begon een beetje droog te neuken. Ik deed mijn boxer naar beneden en haalde me grote vriend te voorschijn ze deed mijn lul tussen der tieten, waar hij weer wat groter van werd. Toen begon ze me te pijpen en zwiepte ze haar mooie kontje in de lucht. Twist sprong op der kontje en begon neuk bewegingen te maken, ik wist niet dat een hond zoon grote lul kon krijgen zei ik op een grappige toon tegen haar.

Das nog niks hijs nog niet op zijn grootst zei ze geil, mijn pik ook niet zei ik nog geiler. Ik wist net wat ik zag maar vond het zo geil, ik begon zachtjes aan me lul te trekken en genoot van de voorstelling Twist zo te zien ook. Me nichtje stopten en beviel nu Twist tussen mijn benen, Lik zei ze en het beestje begon heerlijk aan mijn pik te likken,me nichtje kwam terug met een tasje, ik lag lekker te genieten, ik had vaker seks gehad met jongens en met meisjes maar dit is het beste tot nu toe!

Mijn nichtje wist al ik op jongens en meisjes val en vroeg of ik ooit zelf in me kont genomen was, ik knikte van ja, heerlijk vond ik dat geen problemen mee.

Ze beet op der lip en gaf toe ze dat erg opwindend vind, ze stuurde Twist opzei en ze ging nu op mijn plaats op bed liggen, ik kuste haar borsten. Ze zei ze het wel leuk zou vinden als ik Twist zou pijpen, ik twijfelde even maar dacht waarom ook niet ik had immers eerder aan een lul gezogen. Zodoende lag ik lekker Twist te pijpen en vond het eigenlijk wel leuk. Me nichtje trok me naar haar toe, nu mag je met mij spelen zei ze geil, we begonnen hevig te zoenen, en nu sprong Twist boven op mijn kont, en begon zijn lul heen en weer te bewegen, ik trok mijn nichtjes string naar beneden, en keek naar haar mooie kutje, 2 mooie grote schaamlipjes en een goeie clit!

Ik keek haar aan en beet op mijn lip, ik begon haar te vingeren, en ze begon zachtjes te kreunen, hoe meer vingers is er in stopten hoe harder zei ging gillen. Ze riep Twist naar zich toen en hij moest aan haar tepeltje likken, nu was het mijn beurt haar mooie kutje te likken, ze kreunde nu weer en ze zei ik haar moest nemen met mijn grote paal. Ik bewerkte mezelf omhoog en trok haar wat meer naar me toe, ik hoefde haar kutje niet nat te maken dat was hij namelijk al goed!

Ik neukte haar keihard en hij ging helemaal naar binnen! Ze smeerde wat glijmiddel dat ik in me laatje had op me anus en wreef het goed in. Ze was totaal niet vies van me, ze zei ik zo moest blijven zitten, ze begon Twist zijn lul weer te laten groeien, ze stopte en bracht hem naar me kont hij begon aan me anus te likken, en sprong toen op me kontje, me nichtje bracht zijn penis naar mijn anus en Twist duwde hem voorzichtig naar binnen en begon me als een gek te neuken.

Twist was ondertussen klaar gekomen in mijn anus en vond het heerlijk, hij was doodmoe ging van het bed af en ging naar zijn mand. Ik keen naar me nichtje en zetten haar op handen en voeten, neukte haar zo hard als ik kon, ze gilde als een gek, ik moest klaar komen en stopte ze ging op haar rug liggen en legde haar benen op mijn rug, ik begon haar opnieuw te neuken en duwde stiekem een vinger in haar kontje, ze grijnsde geil en begon zich te vingeren, ik neukte haar nog een keer zo hard als ik kon en kwam klaar in haar warme mooie vagina.

We keken elkaar aan en beloofde elkaar dit niet de laatste keer was. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Het kan dan ook niet anders of ik had geregeld een harde pik in m’n broek en aangezien ik behoorlijk geschapen ben zag ik haar ook steeds naar mijn kruis kijken. Bij tante Adri mocht ik ook een biertje drinken en die dag had ik er al behoorlijk wat op, ook mijn tante dronk door het warme weer biertjes met mij mee.

Ik keek weer naar de grote tepels in haar blouse toen wij op de tuinstoelen gingen zitten, beide waren wij zwart van het werken in de tuin. Volgens mij is dat heel wat en jij laat heel de dag je ouwe tante maar een klein stukje zien vanuit je wijde pijpjes in dat broekje”.

Ik deed net of ik gek was en zei dat ik niet begreep wat zij bedoelde. Ik was nog wel pas 16 jaar maar begreep echt wel wat zij bedoelde, ook het samen douchen, mijn tante geilde gewoon op mij.

Ik deed dat al een tijdje op haar, maar ja dat deed ik ook op mijn alleenstaande moeder en de toen 19 jarige dochter van tante Adri, mijn nicht Rianne. Helaas had ik nog nooit geneukt. Na het biertje pakte tante mij bij mijn hand, “kom op, wij gaan douchen”. In de badkamer trok zij haar vieze broekje en vuile blouse uit. Ik staarde met open mond naar haar dikke tieten en dikke bos schaamhaar.

Ik was mijn moeder wel eens naakt tegengekomen toen ze uit de badkamer kwam en ik had gezien dat zij een kale kut heeft en veel slanker was dan haar zus, maar ik vond tante Adri ondanks haar volle lichaam er toch heel opwindend uitzien. Nu staarde tante Adri alleen maar naar mijn lul. Ik schudde verlegen mijn hoofd. Onder de douche raakte tante Adri een paar keer mijn stijve lul aan en ik haar dikke tieten, verder douchten wij ons zwijgend.

Ik zou voor het eerst gaan neuken, hoe het zou gaan wist ik natuurlijk nog niet maar ik hoopte niet te snel klaar te komen. Wij droogden ons af en gingen naar de slaapkamer van mijn tante. Ik ging naast haar op het bed liggen en wist niet waar ik moet beginnen. Mijn lul was slap geworden maar toen ik haar aanrakingen voelde en mijn lul haar mond in zag gaan begon mijn lul gelijk weer stijf te worden. Ik had met ruim 20 cm dan ook een behoorlijk grote pik, dus dat verwonderde me niet.

Ik vond het lekker wat zij deed, mijn eikel had zij helemaal ontbloot en likte er langs wat ik heerlijk vond. Daarna begon zij ook op mijn ballen te zuigen en om de beurt zoog zij een bal haar mond in. Trok ook lekker stevig aan mijn lul en begon tegen mij te praten, “je moet je wel zolang mogelijk proberen in te houden hè Mark, dat is de kunst om niet te snel klaar te komen voor een man”. Dat zij mij een man noemde vond ik al heel wat!

Ik lag ook naar haar dikke op en neer gaande tieten te kijken, zulke grote tepels had ik ook nog nooit gezien. Ik vond dat zuigen aan mijn lul heel lekker en stond op het punt om klaar te komen. Hoe mijn tante dat ook wist, wist ik toen nog niet maar ineens stopte zij met het zuigen op mijn lul, “jij komt anders klaar jongen” lachte zij “en dat willen wij nog even niet.

Jij gaat mij eerst heel goed en hard neuken, daar hou ik van. Van een stijve grote harde piemel in mijn kut. Ik trilde over heel mijn lichaam toen ik voor het eerst in mijn leven mijn lul in een kut duwde. Haar kut was erg warm en ik kon zonder enige moeite mijn lul helemaal bij tante Adri naar binnen stoten. De eerste 20 stoten gaf ik haar zo diep als ik in haar kut kon komen, dit was lekker zeg.

Tante Adri deed haar benen om mijn billen en ik kwam toen helemaal goed diep in haar kut die volgens mij steeds natter werd. Mijn tante begon met mij mee te neuken, “o wat doe je dat lekker jongen” kreunde zij, “je moet je steeds tot bijna uit mijn kutje terug trekken” kreeg ik als advies “om vervolgens zo diep je kan weer in mijn kutje te neuken. Hoe mijn tante dat ook voelde wist ik niet maar ze zei dat ik even stil op haar moest blijven liggen en even niet moest neuken anders zou ik klaar komen en dat klopte precies.

Na dit even te hebben gedaan vroeg zij of ik haar weer verder wilde neuken, “ik wil eerst klaarkomen” kreunde zij, “je piemel is zo lekker in mijn kutje. Harder harder…” begon zij te gillen. Ik neukte haar zo hard ik kon en ineens begon tante Adri te trillen als een gek onder mij, “o ja jongen geweldig je doe het goed ik kom klaaaaaaaaaaaaaaaar, neuk door” gilde zij, “pak me jongen.

Ik ging met mijn billen op haar tieten zitten en tante Adri pakte mijn glimmende natte lul vast en begon daar op te zuigen, “wat is dit geil” kreunde zij, “je doet het goed jongen. Tante Adri ging steeds harder en dieper op mijn lul zuigen. Ik voelde mijn lul zich leeg spuiten in haar mond, alles slikte zij in en het leek wel alsof ik bleef spuiten.

Ik weet nog goed dat ik maar door bleef neuken en tante bijna achter elkaar klaarkwam. Het bed tussen haar benen en billen vertoonde een grote natte plek, allemaal vocht uit haar kut. Ik kon het heel lang volhouden maar toen kwam er toch een moment dat ik ook klaar ging komen. Heerlijk vond ik het en was apentrots dat ik had geneukt. Ik was doodmoe toen ik voor de tweede keer was klaar gekomen. Ik beloofde natuurlijk dat ik dat zeker zou doen en bedankte mijn tante dat ik haar had mogen neuken en zij mij dit wilde leren.

Zeker twee keer per week ging ik daarna op bezoek bij mijn tante en leerde nog veel meer van haar, ook heb ik haar twee keer in haar kont mogen neuken wat ik helemaal te gek vond. Na de zomer vakantie moest ik weer naar school en kon niet meer zoveel stiekem met mijn tante neuken.

Ik begon het al snel te missen nu ik had ervaren hoe lekker dit was om te doen. Trekken aan mijn lul deed ik hierna bijna elke dag, dat was wel lekker maar toch minder geil om te doen als neuken met een geile vrouw. Ik richtte mij steeds meer op mijn mooie 19 jarige nicht Rianne. Ze woonde op kamers in de stad waar ik naar school ging maar zij had haar eigen vriendinnen en vrienden dus veel interesse had zij niet in mij.

Ik probeerde echter bij haar in het gevlij te komen en aangezien ze studeerde was ze vaak thuis aan het leren. Als ik een tussenuur had ging ik geregeld bij haar aan en dat vond ze wel gezellig. Ik deed zo lief mogelijk tegen haar en stond altijd klaar als zij iets aan mij vroeg om te doen. Ik haalde sigaretten voor haar of maakte haar auto schoon die zij sinds een paar maanden van haar vader had gekregen na het behalen van haar rijbewijs.

Ik geilde echt op mijn nicht, haar grote tieten die altijd zo lekker los schudden in haar bloes maakte mij geil. Als zij een kort rokje droeg probeerde ik daar altijd zoveel mogelijk onder te gluren en een blik van de kleur van haar slipje te zien.

Op haar kamer en in haar auto had ik regelmatig condooms in de verpakking gezien dus wist heus wel dat mijn nichtje met vriendjes neukte. Ik was er van overtuigd dat zij dacht dat ik het nog nooit gedaan had met een meisje, dat klopte natuurlijk ook wel want ik had alleen nog maar met mijn rijpe geile tante, haar moeder, geneukt. Op een mooi zomerdag was ik bij haar en stelde voor samen iets leuks te doen, bij voorbeeld samen lekker een terrasje pikken.

Haar reactie stelde me teleur, “nou” lachte ik stoer, “ik heb best trek in een biertje.

..

NEUKEN IN ROTTERDAM EROTISCHE MASSAGE WAALWIJK

Thuisontvangst gelderland vrouw vingert man

Gratis neuken friesland tantra massage intim Ik plant mijn tong tussen haar billen en verken haar sterretje. De slaapzak ver open. Ik had daarvoor maar één keer sex met een meisje gehad maar dat was nogal braaf en rommelig verlopen. Eefje stond nu spiernaakt in de kantine. Beide vrouwen vingerde elkaar snel naar een geil hoogtepunt. Eefje nam zijn pik in haar hand.