Moeder leert dochter pijpen streepje

moeder leert dochter pijpen streepje

Omdat ze een ‘lekker ding’ was, cirkelde er altijd een hele schare jongens om haar heen. Dat begreep ik wel. Als ik op dezelfde leeftijd als die knapen zou zijn geweest, zou ik in mijn ideaalbeeld van een meisje ook bij Tamara zijn uitgekomen.

Maar ik was niet van die leeftijd, ik was haar bezorgde vader. Dus ging ik een gesprek aan over jongens en hun bedoelingen, om haar te waarschuwen dat ze voorzichtig moest zijn en op het hart te drukken dat ze beter nog even kon wachten met seks.

Waarop ze opbiechtte dat ze nog niet zo lang geleden met een jongen had staan zoenen, die ook aan haar borsten had gezeten en in haar kruis had gevoeld. Ze was zelfs zo eerlijk om te bekennen dat zij zodanig over zijn ‘piemel’ had gewreven, dat hij zich plotseling had omgedraaid en ineens niets meer wilde.

Tot dusver was dat de enige jongen geweest met wie ze gevreeën had, en voorlopig ook de laatste. Hij had er namelijk over opgeschept bij zijn vrienden, die haar er daarna regelmatig mee hadden gepest. Woest werd ik toen ik dit hoorde, maar het gaf me ook de kans om uit te leggen dat ze best kritisch mocht zijn over met wie ze wilde omgaan, en ook tot hoever ze met een leuke jongen wilde gaan.

Kort na dit gesprek kreeg ze een ongeluk. Fietsend naar school, ’s ochtends vroeg, werd ze omvergereden. Om haar val te breken had ze haar armen uitgestoken. Dat leverde links een gebroken pols op. Haar rechterarm had zich bij de val echter de verkeerde kant op gebogen, met als gevolg dat aan die kant haar elleboog brak.

Gelukkig zat alles op zijn plaats en hoefde ze niet geopereerd te worden. Maar ze ging wel voor vier weken aan allebei de kanten in het gips.

Links was dat niet zo’n probleem, rechts wel. Want dat gips liep van haar bovenarm tot en met haar pols, waarbij haar elleboog in een hoek van werd vastgezet. Het was nog een heel gedoe om haar zo in de auto te krijgen. Hoe dan ook, het betekende dat naar school gaan er die weken niet inzat. Sterker nog, ze moest volledig verzorgd worden en overal mee geholpen.

Mijn baas was zo fideel om mij daarvoor zorgverlof te verlenen, onder de voorwaarde dat ik een aantal dingen van huis uit zou doen via het extranet. Ik kon dus zogezegd thuiswerken. Zodoende werd ik dus haar verpleger. Eten kon ze met de nodige moeite nog net zelf, hoewel het voor haar als rechtshandige niet meeviel om haar linkerhand adequaat te gebruiken.

Waarbij het gips om haar pols natuurlijk ook een obstakel was. Voor de rest had ze mijn hulp nodig. Zo moest ik haar aan- en uitkleden en op het toilet zetten. Om haar daar natuurlijk ook weer vanaf te halen. Het betekende ook dat ik haar in bad moest doen. Dat laatste vond twee dagen later plaats.

Ze was drie dagen niet in bad of onder de douche geweest en voelde zich daarom niet meer fris. Dus vroeg ze in het begin van de avond of ik een bad voor haar wilde maken. Na haar eerst uit de kleren geholpen te hebben, hielp ik haar vervolgens ook nog de tobbe in. Ik had haar voor het laatst helemaal bloot gezien toen ze twaalf was, toen ze die griep had, maar sindsdien was er wel het een en ander veranderd. Mijn dochter niet bepaald een klein meisje meer.

Hoewel nog niet helemaal uitontwikkeld, had ze toch al een rijp en weelderig lichaam. Ze had erg mooi gevormde borsten, met duidelijke tepels en scherp afgebakende tepelhoven. Haar billen waren rond, strak en stevig en haar vagina had een heel sexy bolling, waarop een gesloten, felroze spleetje zichtbaar was. Tot mijn verrassing had ze haar schaamhaar tot een smal en esthetisch streepje teruggebracht. Onwillekeurig kreeg ik van het beeld een erectie. Dat was zwaar tegen mijn zin, want ze was per slot van rekening wel mijn bloedeigen dochter!

Natuurlijk had Tamara in de gaten dat ik haar bekeek, maar ze leek het niet erg te vinden. Sterker, door het simpele feit dat ze geen enkele poging deed om zich te bedekken kreeg ik zelfs de indruk dat ze er bewust voor zorgde dat ik alles goed kon zien. Eenmaal in het water zittend, pakte ik een washandje om haar in te zepen. Zou jij dat ook willen doen,” vroeg ze echter. Hoewel ik de vraag, of eigenlijk het ‘antwoord’ op de vraag, wel erg ver vond gaan, besloot ik toch om het te doen.

Er was veel met haar gebeurd en de komende vier weken zouden verdomd lastig voor haar zijn, dus wilde ik het haar zo goed mogelijk naar de zin maken. Waarom ook niet, per slot van rekening was nu eenmaal mijn bloedeigen, geliefde dochter, nietwaar. Dus waste ik haar met blote handen. Eerst haar nek, schouders, en rug, toen haar borsten. Onder mijn handen kon ik voelen dat haar tepels zich verhardden, waarbij ik ook een lichte huivering bespeurde. Ook dacht ik te horen dat ze daarbij zachtjes kreunde.

Na haar borsten en buik, waste ik haar voeten en benen tot halverwege haar dijen. Toen aarzelde ik, maar Tamara niet. Waarop ik me vermande en het bovenste deel van haar dijen begon te wassen. Als eerste deed ik daarna haar billen, waarbij ik haar anus niet vergat. Het kwam er zowat op neer dat ik haar holletje met een vinger masseerde, om er zeker van te zijn dat het daar schoon was.

Het laatst was haar vagina aan de beurt. Na haar schaamstreek gewassen te hebben, liet ik mijn wassende hand naar haar vaginale opening glijden. Met een vinger gleed ik één keer door haar spleetje, een beweging die ik nog een keer herhaalde. De kreuntjes en huiveringen waren nu zo duidelijk, dat ik vermoedde dat ze een lichte climax had. Hoewel ik mezelf gedwongen had om nergens aan te denken, was mijn mond erg droog geworden.

Daarnaast wilde de knaap van een erectie die ik had, maar niet verdwijnen. Nadat ik haar uit bad geholpen had, en haar had afgedroogd, kwam het volgende verzoek. Zou je het erg vinden om me eh… te scheren? Hoewel ik de stoppels ook wel had gevoeld, en dus het probleem heel goed begreep, bracht de vraag me toch zo van mijn stuk, dat ik niet meteen antwoord kon geven.

Als je het niet wilt is het ook goed hoor,” zei ze daarom lief. Zo lief, dat ik ervan smolt en mezelf tot de orde riep. Vroeger deed ik dat ook bij je moeder. Maar dat is intussen zolang geleden, dat ik eerst even op een rij moest krijgen wat ik allemaal ook alweer nodig heb.

Even geduld, dan pak ik de spullen. Het is veel gladder, waardoor je bijna nooit krasjes overhoud, en je huid wordt er lekker zacht en soepel door. Gewapend met een flacon conditioner, en met een nieuw mesje in mijn Gillette, toog ik aan het werk.

Tamara zat op de rand van haar bed terwijl ik haar oksels scheerde, waarna ik haar daar ook nog poederde. Toen was haar onderkant aan de beurt, waarvoor ze natuurlijk op haar rug moest gaan liggen en haar benen spreiden. Mijn God, wat was haar kutje prachtig. Hoewel mijn stijve penis behoorlijk aan het kloppen was, deed ik mijn best om dat voor haar verborgen te houden. Quasi nonchalant deed ik voldoende conditioner in de palmen van mijn handen, en wreef daarna de gladde crème uit in haar kruis.

Zodoende zag ik het glinsterende vocht in haar gleufje, er liep zelfs een klein straaltje langs haar benen. Ik besefte meteen dat mijn jonge dochter opgewonden was, en niet zo’n beetje ook, en toen ging mijn fantasie met me op de loop. Ik bedacht me dat als ze het gekund zou hebben, ze dat probleem zelf zou hebben opgelost. Dan zou ze zich hoogstwaarschijnlijk bevredigd hebben.

Maar dat probleem kon ze nu eenmaal niet oplossen, dus zou ik dat voor haar moeten doen. Ach, het was maar een fantasie, de werkelijkheid was nu eenmaal dat ze mijn dochter was! Dus schudde ik de gedachte van me af en begon voorzichtig rond het streepje op haar schaamheuvel te scheren.

Daarna waren haar liezen aan de beurt, en als laatste haar schaamlippen. Voor dat kritische werkje moest ik de huid rondom straktrekken. Aangezien ze dus vochtig was daar beneden, zeg maar nat, viel dat nog niet mee. Door mijn duim plat, en tegelijkertijd stevig trekkend, neer te drukken lukte het uiteindelijk toch om een glad oppervlak te krijgen.

Alleen was de consequentie daarvan dat ik niet kon voorkomen dat ik ook druk uitoefende op haar klitje. Waardoor Tamara een kleine samentrekking van spieren had, en ze zelfs even opwipte. Ik deed net of ik dat niet gezien had, maar het maakte me wel bedacht op onverwachte bewegingen. Om te voorkomen dat ik per ongeluk krasjes of wondjes in dat kwetsbare gebied zou maken, scheerde ik haar labia daarom uiterst geconcentreerd en voorzichtig.

Tegen de tijd dat ik zover was dat ik aan de allerlaatste plekjes kon beginnen, dieper in haar liezen, had Tamara haar ogen dicht en maakte ze allerlei kleine, nauwelijks waarneembare, sensuele bewegingen met haar heupen. Ook kreunde ze heel zachtjes. Pas toen ik haar van onderen schoon en droog begon te deppen, deed ze haar ogen weer open. Om ze daarna gelijk weer dicht te doen. Zonder er verder bij na te denken, en zonder een woord te zeggen, trok ik een vingertop van onder naar boven door haar spleetje, om die vervolgens stevig op haar klitje te drukken.

Vervolgens hoefde ik maar een paar keer nee te bewegen met die vinger, of mijn dochter riep al ja, ja, ja. Toen ik binnen ging in haar kamer had ik al mijn eerste verrassing. Zij had blijkbaar kinderen. Haar dochter en zoon zaten op bed naar TV aan het kijken. Zij stelde mij voor en we glimlachten allemaal wat onwennig.

Ze zei dat nu zij naar het restaurant konden gaan eten. Zij verlieten de kamer en wij hadden het rijk voor ons alleen. We gingen beiden op bed liggen en we praatten wat verder. Ik legde een hand op haar been en wreef zachtjes.

Ze keek me aan en zoende mij. We tongzoende mekaar en al vrij snel deden we onze kleren uit. Zij had prachtige tieten, een D-cup en een prachtige spleet met een streepje haar erboven. Ik had al dadelijk een stijve en zij greep met haar rechterhand mijn stijve vast.

Ze streelde mijn paal en eikel terwijl ik haar tepels likte. We draaiden ons in 69 houding en ik likte en vingerde haar spleet terwijl zij me pijpte. Haar kut was vrij zoet en zeer nat. Ik voelde mijn paal opspannen en ik wist dat ik het niet lang ging volhouden.

Ik haalde mijn stijve uit haar mond en stak hem in haar natte kut. Ik begon haar met krachtige stoten diep te neuken. Zij deed haar benen naar omhoog zodat ik nog dieper in haar kut kon dringen tot aan haar baarmoeder. Ze kermde en maakte luide kreetjes. We gingen zo in mekaar op dat we helemaal van de buitenwereld waren afgesloten.

We neukten alsof we beiden al jaren niet meer hadden geneukt. Mijn paal maakte soppende bewegingen in haar ondertussen super natte kut. Opeens kermde zij luider en begon ze te squirten. Mijn ballen en benen werden helemaal nat van haar kut vocht en mijn paal penetreerde haar kut zoals een mes in boter.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik al spuitende diep in haar kut spoot. Ik voelde mijn zaad deels naar buiten over haar benen lopen. Ik haalde mijn lul eruit en ik wou mijn half stijve naar haar mond brengen om hem schoon te laten likken.

Ik zag opeens in mijn ooghoek dat haar kinderen al terug waren van het restaurant. Ik schrok en ik ging op mijn rug, met de deken over mij op bed liggen. Alice begon te lachen en zei dat zij het gewend waren om hun mama te zien neuken, pijpen,… Haar dochter was rond de 16 jaar en haar zoon 13 jaar.

De zoon ging naar een andere kamer, maar de dochter deed haar kleren uit. Ik keek verbaasd naar Alice en ze zei me dat ik me nu best door hun twee kon laten verwennen. Voor ik het wist was haar dochter mij aan het pijpen.

Ze likte het zaad en haar moeders kut vocht van mijn eikel en paal. Alice tongzoende mij en zei dat Britt me nu zou neuken. Zo gezegd zo gedaan. Britt ging op mijn paal zitten en ik was verbaasd dat mijn stijve zo gemakkelijk in haar kut doordrong. Haar kut was minder nauw dan dia van Alice!!!. Ik zei dat tegen Alice en zij antwoordde mij dat Britt al van jongs af aan neukte.

Ik liet me verder verwennen. Britt kwam al neukend tegen mij aan en haar jonge tietjes priemde tegen mijn borstkas.

... SEXFEEST LIMBURG GRATIS SEX DAT

Ooit moet ik dit toch eens gezien hebben niet? Maar liefje, je kan toch niet verwachten dat ook ik, je moeder, naast jou ga staan kijken. Waarom niet mama, t'is toch maar gewoon kijken. Thomas zei plots, kijk, wij gaan terug verder met wat we net aan het doen waren. De deur is open. Willen jullie kijken, ok. Willen jullie niet kijken ook ok. Maar nu gaan wij verder doen. Charlotte liet haar badjas nu op de grond vallen en Thomas liet z'n broek naar beneden vallen.

Aline en haar moeder schrokken van het tafereel maar bleven perplex staan. Charlotte was een mooie vrouw met mooie borsten en Thomas was een stevige man met een hele stijve grote lul. Charlotte nam de lul van haar broer en haar mond en begon zachtjes met haar lippen op en neer te gaan. Thomas kreunde van genot. Met haar ene had was Charlotte bezig de ballen van haar broer te masseren en met de andere wreef ze over haar eigen mooi geschoren poesje.

Aline en Martine stonden nog steeds perplex te kijken. Zonder het te beseffen had Aline een hand in haar slipje gestoken en was ze over haar kaal 16 jarig poesje aan het strelen. Martine zag plots wat haar dochter aan het doen was en schrok. Ze keek naar haar dochter en plots ging er een vreemde kriebel door Martine haar lichaam. Ze keek terug naar de show dat Charlotte en haar broer aan het opvoeren waren.

Charlotte was nog steeds lekker aan het pijpen en was nu ook de ballen van haar broer aan het likken. Martine werd nu ook opgewonden en begon over haar borsten te strelen. Aline had nu ook door wat haar moeder aan het doen was en begon te lachen.

Amai, dit is vreemd maar het is wel leuk. Ja zei Martine, heel vreemd maar wel geil. Charlotte was nu op haar knien op het bed gaan zitten met haar kont richting Martine en Aline. Zo was ze haar broer aan het pijpen en streelde tegelijk over haar poesje. Ze stak af en toe een vinger in haar kutje en likte nadien haar vingers af en stak ze terug in haar kut. Mama, zei Aline plots, mag ik over jou borsten strelen, die van jou zijn een stuk groter dan de mijne.

Zonder dat Martine nog maar een antwoord had gegeven had Aline haar hand op de borsten van haar moeder gelegd. Martine kreeg het nu echt wel heel heet. Ze had zichtzelf nu niet meer onder controle, draaide zich om en begon haar dochter hevig te tongzoenen.

Thomas zag wat er zicht tussen moeder en dochter afspeelde en vroeg Charlotte ook even op te kijken. Waw zei Charlotte, als dit niet lekker geil is. Aline was toch wat geschrokken van de tongzoen die zij van haar moeder gekregen had. Vond je het leuke schat, vroeg Martine. Ja mama, het kriebelt in mijn onderbuik.

Vroeg Martine terwijl ze haar hand op de buik van haar dochter legde en zo zachtjes heen en weer begon te wrijven telkens een paar centimeter lager tot ze bijna aan haar venusheuvel was. Ja mama, streel me, nog wat lager Martine ging op haar knieen zitten en trok het slipje van haar dochter omlaag. Ze zag het 16 jarig kale kutje van haar dochter en kon de verleiding niet weerstaan.

Als een hond begon ze het kutje van daar dochter te likken. Mmmm riep Aline, mama, wat doe je dit goed. Aline was nu met beide handen haar kleine borstjes aan het masseren terwijl haar moeder haar aan het beffen was. Charlotte en Thomas stonden nu ook perplex. Thomas stond op en kwam richting beide dames. Hij stond nu naast Aline met zijn pik nog steeds overeind van al het heerlijk gepijp van zijn zus. Martine dat nog steeds bezig was Aline haar kale kutje te likken opende haar ogen en zag Thomas naast Aline staan.

De pik van Thomas wees richting de mond van Martine, ze keek er naar en aarzelde Doe maar, zei Charlotte, hij is heel lekker waarop Martine de grote pik van Thomas in haar mond nam.

Charlotte ging nu ook naast Aline staan en gaf haar een kus op de mond. Aline kuste haar terug en ze begonnen lekker te tongzoenen. Aline had nu haar handen op de grote borsten van Charlotte gelegd en omgekeerd. Vind je dit mooi wat jou mama met mijn broer doet vroeg Charlotte aan Aline. Met een krop in de keel bevestigde Aline positief.

Heb je dit dan al gedaan vroeg Charlotte waarop Aline zei: Martine was nu ook de ballen van Thomas aan het likken en vroeg plots aan haar dochter: Martine gaf haar dochter een tongzoen en begeleide haar tot bij de pik van Thomas. Geef er eerst zachte likjes aan, dan went het wel. Aline stak haar tong uit en voor de eerste maal voelde ze de zachtheid van een eikel tegen haar tong en dit in het bijzijn van haar moeder.

Vroeg Martine, is het lekker Aline opende plots haar mond en nam de grote lul nu plots helemaal in haar mond.

Thomas kon zich bijna niet meer houden. Stop riep hij, anders spuit ik je helemaal vol. Kom zei Charlotte, laten we maar op het bed gaan liggen Thomas lag plat op zijn rug en Aline zat op haar knieen voorover gebogen en was nu heerlijk de grote lul van Thomas aan het afzuigen.

Doe maar liefje zei Martine tegen haar dochter, je doet dit heel goed. Charlotte en Martine begonnen nu ook elkaar te strelen en te tongzoenen terwijl Martine keek hoe haar dochter de grote lul van Charlottes broer afzoog.

Als dit niet geil is zei Charlotte. Als je het niet erg vindt dan ga ik even aan je dochter haar kutje likken Martine? Als Aline het goed vindt mag je van mij ook Charlotte begon Aline nu lekker te beffen. Streelde met haar tong over het kleine knopje van Aline. Dan gleed ze haar tong vanaf haar kale venusheuvel naar beneden, draaide een rondje rond haar clitoris en gleed zo verder terug naar boven tot aan haar kleine kontgaatje waar ze terug een rondje met haar tong draaide en nu ook haar kontgaatje begon te likken.

Mmmm, kreunde Aline terwijl er een rilling door haar lichaam schoot. Martine was nu met haar kut op het gezicht van Thomas gaan zitten en boog nu voorover en nam het pijpen van haar dochter even over. Zo begonnen moeder en dochter afwisselend de lul van Thomas te likken. Charlotte was nog steeds bezig met het kale kutje en kontje van Aline.

Charlotte vroeg Aline plots of zij ook zin had om haar kut te likken waarop Aline zei dat ze dit eigenlijk niet echt durfde. Martine zei tegen haar dochter, probeer het anders eerst even bij mij voor je dit bij Charlotte doet Martine ging nu plat op haar rug liggen met haar benen wijd open.

Aline nam plaats tussen de benen van haar moeder en duwde zachtjes haar lippen tegen de schaamlippen van haar moeder. Steek je tong er maar in schat Aline begreep snel wat haar moeder heerlijk vond en begon nu heerlijk aan haar klets natte kut te likken. Mmm ja, ga door, zalig, oh ja, lik aan mijn kont beviel Martine haar dochter waarop Aline haar zachte tong liet glijden over het kontgaatje van haar moeder. Lik m'n kont schat ja, lik maar, steek je vinger in mijn kont.

Aline schrok van wat haar moeder haar vroeg Maar mama, is dat niet vies Thomas, Charlotte en Martine begonnen te lachen. Maar schat zei Martine nu tegen haar dochter Kontsex is juist het leukste van al Dit maakt sex zo spannend, leuk en geil Plots zei Charlotte tegen Aline: Als je wil kunnen Thomas en ik het je even tonen hoe dit in zijn werk gaat Charlotte zat nu op handen en knien op bed en Thomas stond met zijn stijve pik achter zijn zus.

Martine likte eerst nog even de kont van Charlotte zodat de lul van haar broer er goed kon inglijden. Thomas zette zijn pik tegen het kontgaatje van zijn zus en duwde hem zachtjes naar binnen, trok hem een klein beetje terug naar achter en duwde hem vervolgens heel diep naar binnen. Ohhh, riep Charlotte, ja, neuk m'n kont!!! Aline schrok van het tafereel dat ze te zien kreeg. Haar moeder zag dat Aline vreemd keek en gaf haar dochter meteen een natte tongkus terwijl Martine haar kutje streelde.

Toen fluisterde ze in haar ook, kijk maar hoe geil dit is, straks mag je lekker Thomas pik schoonlikken als ie uit haar kontje komt. Aline begon nu ook het kutje van haar moeder terug te strelen. Charlotte zei plots tegen Martine. Als je wil heb ik in de kast een voorbindpenis liggen en wat glijmiddel.

Dan kan je eventueel je dochter wat bijleren. Wil je dat dan, vroeg Martine aan haar dochter. Weet het niet goed, als het maar geen pijn doet. Ik beloof het je, ik zal heel zacht zijn. Aline lag nu op haar beurt op haar rug. Haar moeder had haar eerst nog even gebeft zodat haar kutje goed nat stond.

Martine deed de voorbindpenis rond haar midden en deed er wat glijmiddel aan. Het overvloedige glijmiddel smeerde ze uit over haar dochters kale kutje en kontje. Thomas haalde nu z'n lul uit zijn zus haar kont waarop Martine zei: Thomas ging recht vanuit de kont van zijn zus naar de mond van Aline en duwde zijn lul diep in haar mond.

Eerst haar nek, schouders, en rug, toen haar borsten. Onder mijn handen kon ik voelen dat haar tepels zich verhardden, waarbij ik ook een lichte huivering bespeurde.

Ook dacht ik te horen dat ze daarbij zachtjes kreunde. Na haar borsten en buik, waste ik haar voeten en benen tot halverwege haar dijen. Toen aarzelde ik, maar Tamara niet. Waarop ik me vermande en het bovenste deel van haar dijen begon te wassen. Als eerste deed ik daarna haar billen, waarbij ik haar anus niet vergat. Het kwam er zowat op neer dat ik haar holletje met een vinger masseerde, om er zeker van te zijn dat het daar schoon was.

Het laatst was haar vagina aan de beurt. Na haar schaamstreek gewassen te hebben, liet ik mijn wassende hand naar haar vaginale opening glijden. Met een vinger gleed ik één keer door haar spleetje, een beweging die ik nog een keer herhaalde.

De kreuntjes en huiveringen waren nu zo duidelijk, dat ik vermoedde dat ze een lichte climax had. Hoewel ik mezelf gedwongen had om nergens aan te denken, was mijn mond erg droog geworden.

Daarnaast wilde de knaap van een erectie die ik had, maar niet verdwijnen. Nadat ik haar uit bad geholpen had, en haar had afgedroogd, kwam het volgende verzoek.

Zou je het erg vinden om me eh… te scheren? Hoewel ik de stoppels ook wel had gevoeld, en dus het probleem heel goed begreep, bracht de vraag me toch zo van mijn stuk, dat ik niet meteen antwoord kon geven. Als je het niet wilt is het ook goed hoor,” zei ze daarom lief. Zo lief, dat ik ervan smolt en mezelf tot de orde riep. Vroeger deed ik dat ook bij je moeder.

Maar dat is intussen zolang geleden, dat ik eerst even op een rij moest krijgen wat ik allemaal ook alweer nodig heb. Even geduld, dan pak ik de spullen. Het is veel gladder, waardoor je bijna nooit krasjes overhoud, en je huid wordt er lekker zacht en soepel door. Gewapend met een flacon conditioner, en met een nieuw mesje in mijn Gillette, toog ik aan het werk. Tamara zat op de rand van haar bed terwijl ik haar oksels scheerde, waarna ik haar daar ook nog poederde.

Toen was haar onderkant aan de beurt, waarvoor ze natuurlijk op haar rug moest gaan liggen en haar benen spreiden. Mijn God, wat was haar kutje prachtig. Hoewel mijn stijve penis behoorlijk aan het kloppen was, deed ik mijn best om dat voor haar verborgen te houden. Quasi nonchalant deed ik voldoende conditioner in de palmen van mijn handen, en wreef daarna de gladde crème uit in haar kruis.

Zodoende zag ik het glinsterende vocht in haar gleufje, er liep zelfs een klein straaltje langs haar benen. Ik besefte meteen dat mijn jonge dochter opgewonden was, en niet zo’n beetje ook, en toen ging mijn fantasie met me op de loop. Ik bedacht me dat als ze het gekund zou hebben, ze dat probleem zelf zou hebben opgelost.

Dan zou ze zich hoogstwaarschijnlijk bevredigd hebben. Maar dat probleem kon ze nu eenmaal niet oplossen, dus zou ik dat voor haar moeten doen. Ach, het was maar een fantasie, de werkelijkheid was nu eenmaal dat ze mijn dochter was!

Dus schudde ik de gedachte van me af en begon voorzichtig rond het streepje op haar schaamheuvel te scheren. Daarna waren haar liezen aan de beurt, en als laatste haar schaamlippen. Voor dat kritische werkje moest ik de huid rondom straktrekken. Aangezien ze dus vochtig was daar beneden, zeg maar nat, viel dat nog niet mee. Door mijn duim plat, en tegelijkertijd stevig trekkend, neer te drukken lukte het uiteindelijk toch om een glad oppervlak te krijgen. Alleen was de consequentie daarvan dat ik niet kon voorkomen dat ik ook druk uitoefende op haar klitje.

Waardoor Tamara een kleine samentrekking van spieren had, en ze zelfs even opwipte. Ik deed net of ik dat niet gezien had, maar het maakte me wel bedacht op onverwachte bewegingen. Om te voorkomen dat ik per ongeluk krasjes of wondjes in dat kwetsbare gebied zou maken, scheerde ik haar labia daarom uiterst geconcentreerd en voorzichtig. Tegen de tijd dat ik zover was dat ik aan de allerlaatste plekjes kon beginnen, dieper in haar liezen, had Tamara haar ogen dicht en maakte ze allerlei kleine, nauwelijks waarneembare, sensuele bewegingen met haar heupen.

Ook kreunde ze heel zachtjes. Pas toen ik haar van onderen schoon en droog begon te deppen, deed ze haar ogen weer open. Om ze daarna gelijk weer dicht te doen. Zonder er verder bij na te denken, en zonder een woord te zeggen, trok ik een vingertop van onder naar boven door haar spleetje, om die vervolgens stevig op haar klitje te drukken. Vervolgens hoefde ik maar een paar keer nee te bewegen met die vinger, of mijn dochter riep al ja, ja, ja.

Het enige wat ik deed, kon doen, was vooroverbuigen en een zachte kus op haar gladgeschoren venusheuvel drukken. Het was me een waar genoegen,” zei ik gekscherend, maar met een brok in mijn keel. Alleen ikzelf dacht te weten hoe waar dat was geweest. Kennelijk had ik me daarin vergist. Tamara staarde me ernstig aan. Vervolgens verscheen er een ondeugend lachje in haar gezicht. Ik was van plan geweest om naar mijn eigen kamer te gaan en me daar af te trekken, maar dat plan wijzigde zich ter plekke.

Ik kwam omhoog en liet zonder poespas mijn broek op mijn enkels zakken. Met mijn pik rechtop in de houding ging ik tussen haar benen staan en begon te masturberen, ondertussen naar het heerlijke lichaam van mijn dochter kijkend.

Tamara keek aandachtig toe, gebiologeerd door de aanblik van mijn penis. Zij had vast niet in de gaten dat ze af en toe haar lippen likte, maar ik wel. Lang duurde het allemaal niet. Binnen een paar tellen begon ik te spuiten, waarbij er spetters van mijn sperma op haar borsten en buik terechtkwamen.

Ondertussen knikten mijn knieën. Hoe onverwachts en indrukwekkend het ook was geweest, toch hadden we het er die avond niet meer over. We zeiden überhaupt niet zoveel tegen elkaar, wellicht omdat we allebei het nodige te overdenken hadden. Evengoed ging de avond snel voorbij, voordat we het wisten was bijna middernacht, dus tijd om naar bed te gaan. Op het moment dat ik Tamara uit haar kleren had geholpen, en ik haar in haar nachtkleed wilde helpen, hield ze me tegen. Eenmaal in bed vroeg ze om een zoen, wat ik ook al niet kon weigeren.

Ik had mijn lippen nog niet op die van haar gedrukt, of ze bood haar tong aan. Twee tellen later waren we verwikkeld in een bijzonder intense tongzoen, terwijl mijn handen ondertussen hun eigen gang gingen. Zo kwam ik erachter dat mijn dochter met snoeiharde tepels, en flink nat tussen haar benen, bij mij, haar vader, in bed lag. Van haar nek, via haar schouders, kuste ik naar haar borsten. Van haar borsten ging het naar haar buik, en verder, naar haar venusheuvel.

Met haar gegipste armen kon ze niet veel doen, maar haar benen mankeerden niets. Want eenmaal daar aangekomen, had ze geen aansporing nodig om haar benen uit elkaar te doen. Waarna ik dat ook niet had… Daarna bleef Tamara elke nacht bij mij in bed slapen. Hoewel we geen enkele maal neukten, om een onverklaarbare reden wilde ik dat niet zolang ze in het gips zat, hadden we wel bijna elke dag orale seks. Inderdaad, de eerste keer dat ze bij me was komen liggen had zij, nadat ik haar tot een orgasme had gelikt, haar mond ook gebruikt.

Omdat ze dat nogal enthousiast deed, had ik haar die nacht zelfs nog wat af moeten remmen. Maar ze had mijn aanwijzingen snel opgepikt, want daarna wist ze me telkens in de zevende hemel te brengen. Toen kwam de dag dat al het gips eraf ging. Aangezien ze niet meer afhankelijk van mij zou zijn had ik half en half verwacht dat het voorbij zou zijn. Dat alles terug zou keren naar hoe het was voor het ongeluk. Maar nadat ze uren onder de douche had gestaan, ik was ondertussen al naar bed gaan, kwam ze mijn slaapkamer binnen en kroop tegen me op.

Waarop ik haar in mijn armen nam en we heviger vreeën dan ooit. Voor het eerst in al die weken hadden we geen orale seks. Dat was ik wel van plan maar Tamara hield me tegen. Wat mijn dochter schijnbaar te langzaam ging. Want toen ik even inhield, om haar te laten wennen, drukte ze althans haar heupen met een flinke duw omhoog. Dat kostte haar haar maagdenvlies, maar dat weerhield haar niet om zich op te blijven drukken. Tot ik werkelijk helemaal in haar zat. Toen sloeg ze haar benen om me heen, waarna we neukten.

Eerst langzaam, met subtiele bewegingen, dan steeds sneller. Ondertussen fluisterde ik allerlei obscene zinnetjes, om haar te stimuleren. Tamara begon zelfs dingen terug te zeggen, dezelfde obscene dingetjes. Totdat Tamara het ene orgasme had, na het andere. Waarna ik het ook niet langer kon houden. De volgende ochtend pakten we de draad van ons gewone leven weer op.

Maar allebei wisten we dat we dat er niet alleen een nieuwe dag begonnen was, maar ook dat we een begin gemaakt hadden met een ander, nieuw leven. Ongelofelijk Lekker - 15 Door:

Moeder leert dochter pijpen streepje

We gingen om beurt naar de badkamer en friste ons op. Tot ik werkelijk helemaal in haar zat. Haar dochter en zoon zaten op bed naar TV aan het kijken. Bijna nooit zin in sex hebben. Ik sprak haar aan en stelde mij voor. Ondertussen stroomde mijn zaad uit haar kontje en Alice likte het af.

VROUW VROUW SEX TANTRA MASSAGE LELYSTAD