Vrouw komt heftig klaar gluren sex

vrouw komt heftig klaar gluren sex

Al balende zette ik mijn camera uit en beantwoorde de sms die ik binnen had gehad. Na ongeveer een minuut of 2 kwam ze terug de wachtkamer ingelopen, tapte een glaasje water en ging weer recht tegenover me zitten. Ze zat nog geen 5 seconden of mijn telefoon piepte weer dat er een sms binnen was gekomen. Ik deed alsof ik geïnteresseerd was naar de sms en hield mijn telefoon onder de tafel. In werkelijkheid stelde ik mijn telefoon weer in op camera stand met zoom.

Ja inderdaad stilte viel en mijn mond bijna open op de tafel. Deze dame ergens eind 30, hooguit begin 40 had geen slipje aan! Opgewonden als ik was en hongerig naar meer, hield ik de telefoon weer op camera stand onder de tafel. Weer schuifelde ze op haar stoel en ik was bang dat ze, in mijn nadeel, was gaan verzitten.

Ongelooflijk maar waar had ze haar linkerbeen ietwat schuin tegen het fauteuiltje gezet waardoor ik nog meer inkijk had verkregen. Ik stond op deed mijn telefoon in mijn zakken en liep richting de balie.

Ook de dame haar auto was klaar en zij voegde zich naast me aan de balie. Ik wenste iedereen inclusief de dame een prettig weekend en liep naar buiten om mijn auto te zoeken. Waar ik hem had weg gezet stond hij niet, ik liep dus weer terug om te vragen waar mijn auto stond en op mijn weg naar binnen kwam ik de dame tegen die net naar buiten liep.

Ze lachte weer vriendelijk en ik lachte beleefd terug, ze moest een weten….. Mijn auto stond inderdaad aan de andere kant meldde de baliemedewerker en ik liep weer naar buiten.

Buiten aangekomen stond de dame om de hoek bij de ingang te wachten. Toen ik haar wilde passeren draaide ze zich naar me toe met haar sigaret. Ik dacht dat ze wat wilde vragen dus ik keek haar aan. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Ik moest proberen mijzelf te redden, want voor het zelfde geld klaagde deze dame me nog aan ook. Ik zou ze graag willen zien als het kan. Ze stemde in mij achterna te rijden naar iets. We reden naar een café dat niet te ver uit de buurt lag ik en ik zocht een tafel uit die een beetje verder weg lag van de andere tafels.

Ik verklaarde dat ik het met opzet deed en dat de situatie al pijnlijk genoeg was voor me om het ook nog eens met anderen te delen. Ze knikte instemmend en nam plaats.

De ober kwam, en we bestelden, ik zelf nam een ijsthee en de dame nam een wit wijntje. Ze klapte mijn telefoon dicht en gaf hem terug. Onze drankjes kwamen inmiddels en ik maakte een toast beweging, de dame antwoorde mijn toast en nam een kleine slok van haar witte wijn. Ze leunde wat achter over om haar gezicht in de zon te houden en op dat moment kregen we kennelijk beiden het zelfde idee.

Ik zou echter nooit meer durven om dit bij deze dame te doen, maar kennelijk had de dame andere plannen. Maar zou je het niet nog eens willen proberen? Evelien verschoof haar stoel zo dat ze recht tegenover mij zat. Ze ging weer achterover leunen met haar gezicht in de zon, en ik haalde mijn telefoon weer uit mijn zak.

Ik antwoorde dat de ruimte inderdaad korter was maar dat ik door de lichtinval net wat minder zag. Wat ze toen deed leek gewoon een droom voor vele mannen.

Evelien wisselde nog een paar maal van zit houding, maar de laaste houding was absoluut de beste. Ze had haar linkschoen op de stoel gezet haar knie boven de tafel uit en hield haar rechter been een beet schuin naar rechts.

Terwijl ik aan het filmen was, haalde Evelien een vinger tussen haar schaamlipjes heen. Ik stopte met filmen en hield mijn telefoon demonstratief boven tafel. Evelien begreep de hint en ging gelijk fatsoenlijk zitten. De drankjes waren snel genuttigd en ik keek Evelien vragend aan. Ik nam het briefje in ontvangst vroeg of ze echt niets meer wilde drinken. Ik beloofde dat ik niets zou wissen en stond ook op om binnen te gaan betalen.

Toen ik terug buiten kwam zag ik nog net haar Mégane cabrio de straat uit rijden. Ze had me dus kennelijk vanaf het eerste moment door en had mij zelfs in de kaart gespeeld om tijdens die 2 minuten afwezigheid haar slipje uit te trekken en terug te komen. Ik maakte mij dus op voor wat er ging komen, ik nam een lekkere douche, at wat en besloot toen met laptop, digitale camera en telefoon richting het door Evelien opgegeven adres te gaan. Ik zorgde dat ik ruim na Ze moest eens weten dat ik voor de zekerheid ook mijn digitale camera had meegenomen.

We liepen door het mega grote vrijstaande huis en gingen richting het terras. Ik startte mijn laptop en maakte via bluetooth verbinding met mijn telefoon. Evelien kwam naast me staan en vroeg of ik iets wilde drinken, ik vroeg om iets fris. Evelien schoof haar stoel naast me en ging zitten. Pas later ontdekte ik via het glas waar je mee bezig was en ik kon me niet inhouden. Ik vond het bijzonder inventief hoe je toch mij kon begluren zonder dat ik er eigenlijk niets van in de gaten had.

Ik biecht op dat ik er door opgewonden werd en wilde je creativiteit belonen. Daarom ben ik naar het toilet gegaan, heb mijn string uitgetrokken en wilde je spel meespelen.

Maar ik wist niet dat je die hele eerste serie al had geschoten. Ik was fout, maar ze had het spel meegespeeld, dus mijn nachtrust zou er niet minder om worden, geen schuldgevoel nodig, dat was duidelijk.

Ze probeerde het te verbergen maar de bloos was overduidelijk te zien. Van het één op het andere moment was het ijs gebroken. Ik ben daarom snel naar huis gereden en zelfs onderweg kon ik niet stoppen mijzelf aan te raken. Toen ik thuis kwam ben ik rechtstreeks naar de badkamer gelopen en heb mijzelf daar in no time klaar gevingerd. Maar ik zal je alles verklaren, ook waarom ik met je spelletje heb meegespeeld. Ik wil hem niet afvallen want het is een schat van een man, maar sex zit er gewoon niet vaak meer in.

Toen ik in de gaten kreeg dat je probeerde te begluren werd ik in eerste instantie boos. Maar je deed het ook zo onbeschoft.

Toen ik zag dat je op een gehaaide manier bezig was, werd ik er opgewonden van. Toen besloot ik je spel mee te spelen en ben naar het toilet gegaan om mijn slip uit te trekken. Op het terras werd ik zo opgewonden van het idee dat iemand mij begluurde en de rest het niet kon zien dat ik mezelf niet meer in de hand kon houden. Eenmaal thuis aangekomen wilde ik gewoon nog maar 1 ding en dat was klaarkomen.

Ik hoopte dat je zou komen en dat het jou ook zo had opgewonden. Het is ook niet elke dag dat je een vrouw begluurt en dan zo rijkelijk beloont wordt. Het was warm buiten, een bijna broeiende lucht en haar tepels stonden fier vooruit.

Ze liet haar been van haar knie glijden en deed ze uit elkaar. Het streepje die er eerder die dag nog op stond was verdwenen. Ik stroopte haar jurkje verder omhoog en wreef met mijn handen over haar dijen. Net als bij het café gooide ze haar hoofd achterover en zuchte diep. Mijn handen waren nu erg dicht bij haar gladgeschoren poesje en overmand door geilheid schoof ik haar benen nog verder uit elkaar.

Ik streek over haar poesje met mijn vingers en een lichte kreun ontglipte haar lippen. Mijn tong ging langs haar dijbeen, tergend langzaam richting haar poesje. Mijn tong raakte haar schaamlippen en ik streek een paar keer van boven naar beneden. Met mijn vingers opende ik haar geopende poesje verder en haar clitoris deed van zich spreken.

Mijn tong gleed nu van onder naar boven tussen haar kleine lipjes richting haar clitoris. Voor haar clitoris stopte ik en begon er omheen te cirkelen met het puntje van mijn tong.

Haar gekreun werd luider en frequenter. Mijn middelvinger gleed nu door haar natte poesje en op het moment dat hij bij haar grotje kwam stopte ik en bleef ook daar met mijn vinger cirkelen. Ik begon kleinere cirkels te maken met mijn tong tot ik haar clit had gevonden. Ik likte haar clitje stevig en begon er ook zachtjes op te zuigen en sabbelen.

Mijn vinger had zijn weg naar binnen reeds gevonden. Na enkele minuten voelde ik de spieren in haar poesje samentrekken, ze begon kaar te komen. Onmiddelijk stak ik een tweede vinger in haar poesje en begon haar G-spot te masseren. Enkele seconden later kwam ze met een kleine kreet en een zucht schokkend klaar. De controle lag nu volledig in mijn hand en ik speelde mijn troef uit.

Ze deed haar jurkje uit en ging op de bank zitten. Ze vroeg of ik me ook wilde uitkleden en voordat ze haar zin over haar lippen had, lagen mijn kleren op de grond.

Ze knielde neer voor me en nam mijn harde lid in haar mond. Als een meisje van een jaar of 18 hongerig naar een goede neukstaaf begon ze me als een wilde te pijpen. Ze slokte mijn hele mannelijkhied naar binnen en geil dat ik was voelde ik dat op dit tempo ik het niet lang vol zou houden.

Gulzig slikte ze al mijn sperma door en likte mijn eikel helemaal schoon. Ze ging achterover liggen op de bank en spreidde haar benen. Opeens kwam ze overeind en zocht ze met een snelle blik om zich heen. Ze keek nog een paar keer om haar heen en dook daarna onder de tafel en graaide naar een paar hoge hakken die daar stonden.

Vragend keek ik haar en kennelijk bemerkte ze dat ik niet wist wat er nu ging gebeuren. Al cirkelend met haar vinger om en op haar clitje begon ze met haar andere hand haar schaamlippen te openen. Ondertussen klikte ik er vrolijk op los, met 1Gb aan geheugen kon ik nog wel even vooruit. Eerst met 1 vinger en al snel met 2 vingers begon ze haar grotje te vingeren. Opeens hield ze op met haar clitje te stimuleren en pakte één van de hoge hakken vast.

Ze hield ook op met vingeren boog voorover om haar jurkje op te pakken en begon de hak af te poetsen. Al snel liet ze zich weer achterover vallen op de bank en begon weer driftig 2 vingers naar op en neer naar binnen te schuiven. Meteen hoorde ik door haar open raam heftig gezoen en gehijg.

Ze waren al volop bezig. In de duisternis keek ik om het tussenschot die onze balkons scheiden en zag dat de gordijnen niet dicht waren.

Ik kon zo de slaapkamer in kijken en zag daar hoe de buurvrouw op bed lag. Ze was al half ontkleed. Godskolere wat een lekkere meid was het ook, die irritante slet. Moest je haar nou eens zien liggen daar met die dikke wiebeltieten en dat lange blonde haar. Ze beet van geilheid op haar lippen toen haar bedgenoot haar begon te likken tussen haar schaamlippen.

Verdomme wat deed hij dat knullig, had hij nog nooit een kut gezien of zo? Ze lag er overdreven van te bewegen en fake bij te kreunen alsof hij haar echt fantastisch aan het beffen was. Het irriteerde me mateloos, maar waarom wond het me dan toch zo op?

Ik voelde mijn lul namelijk keihard steigeren in mijn broek. Het beffen was van korte duur, nu wilde hij haar gaan neuken. Hij slungelde zich uit zijn broek en toverde een lachwekkend kleine pik uit zijn broekje.

Hij keek met wrang lachje naar mijn geile buurvrouw op het bed, die zichtbaar haar best deed haar teleurstelling te verbergen. Ze spreidde weer haar benen en hij drong in haar, als je dat al zo kon noemen. Ik lachte inwendig bij het stuntelige schouwspel en haalde mijn eigen knots uit mijn broek. Nog nooit was ik zo trots geweest op mijn eigen 21 cm. Wel jammer dat hij dat prutsstaafje nu in mijn sletterige buurvrouw mocht stoppen en ik niet mijn genotsknots.

De kerel begon haar lafjes wat te neuken en weer deed ze haar best het zo leuk mogelijk te maken. Ze begon met hijgen, dat werd snel kreunen en daarna gillen toen hij het tempo opvoerde. Ze deed zelfs of ze klaarkwam, overduidelijk gefaked, en kneep hem in zijn witte haarloze billen.

Ik wilde niets liever nu dan haar grote meloenen onder mijn altijd royale lading zaad spuiten. Maar ik was het helaas niet, maar het stumpertje waarvan ik alleen de billen zag, die haar mocht bedekken met zijn zaad. Als je de drie druppels die hij eruit wist te persen tenminste bedekken kon noemen. Het was een zielig gezicht, de kleine beetjes sperma die er op haar enorme tieten bleven liggen. Nu het weer over was trok ik mezelf snel terug in mijn eigen appartement. Ze hadden niks gemerkt. Ik trok mezelf snel af boven de wastafel terwijl ik het beeld van die twee dikke tetten nog even vasthield in mijn hoofd.

.. Lekker nat kutje rukkende mannen

MEESTERES THUIS VROUW PLAST OP MAN

SUPER GEIL WIJF DATING A BI MAN

: Vrouw komt heftig klaar gluren sex

Vrouw komt heftig klaar gluren sex Ik ben daarom snel naar huis gereden en zelfs onderweg kon ik niet stoppen mijzelf aan te raken. Ze glimlacht sexy en blijft mij aankijken. Haar klit kreeg van haar hand de volle laag en ik keek echt letterlijk bij haar naar binnen. Toen mijn lul helemaal in haar kont zat begon ik langzaam te stoten en nam ik de hak weer van haar. Oma Oma is boos maar krijgt een jonge pik in haar doos.
Vrouw komt heftig klaar gluren sex Deze dame ergens eind 30, hooguit begin 40 had geen slipje aan! Het stel was heftiger aan het zoenen en er werd ook links en rechts wat handen gebruikt. Mijn lul stond inmiddels te steigeren van geilheid. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben? Ik beloofde dat ik niets zou wissen en stond ook op om binnen te gaan betalen.
BISEX DATE PRIVE ONTVANGST PURMEREND Ik wil gebeft worden lesbische
Harige kut vingeren super dikke lul Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. Als excuus gebruikte ik de krant, want op de korte kant van de tafel was geen ruimte om een krant te lezen. Ik wil hem niet afvallen want het is een schat van een man, maar sex zit er gewoon niet vaak meer in. Frans koppel, zij heeft mooie grote tieten, heeft een homemade sextape gemaakt jun 11, Sex. De man is blijven zitten tot ik na een kwartier stopte. Ergens knapte er wat in me. Ze moest eens weten dat ik voor de zekerheid ook mijn digitale camera had meegenomen.
Latex kut seks op zijn grieks 796
Ik verwijderde de foto en probeerde het opnieuw, ditmaal met succes. Ik kon redelijk ver naar binnen gluren maar nog net niet ver genoeg. Op deze manier kon ik nog dieper in haar kutje stoten, wat ik dan ook niet naliet te doen. Het was een tijd stil maar toen ik de slaapkamerdeur met de kenmerkende piep en kraak open hoorde gaan wist ik al hoe laat het was, tijd voor haar wekelijkse luidruchtige beurt. Toen ik zag dat je op een gehaaide manier bezig was, werd ik er opgewonden van. Site built by B-nuts.