Lesbies zoenen schuddende borsten

lesbies zoenen schuddende borsten

Wij gingen met zijn 2e naar haar kamer.. We zaten op haar bed naast elkaar, we keken mekaar in de ogen, ik had het nog nooit zo warm gehad haha. We deden allebei de ogen dicht en voor we het wisten waren we heerlijk aan het zoenen.. Ik heb nu nog een zwak voor der,maar ik denk dat,dat wel normaal is toch je eerste vriendinnetje? Mijn eerste kus was gewoon goed, het voelde anders dan ik met een jongen had gedaan.

Ben er nog steets niet overheen. Maar zal het moeten accepteren. Ik zou ook graag een keer in contact komen met een meisje. Ik heb weleens gezoend met een meisje maar dat is al zo lang geleden en wil graag meer…! Mijn eerste kus met een meisje was ook meteen mijn eerste kus. Je verhaal spreekt me aan heb ook al eens gezoend met een vrouw ma zou graag eens in contact komen met een vrouw die met mij ook eens wat meer zou willen proberen lijkt mij enorm spannend!

Mijn eerste kus was met mijn beste vriendin we hadden eigenlijk al een tijdje een stiekeme relatie de kus was geweldig! Maar na een tijdje gingen we verder.. Mijn eerste zoen was zoooooo geweldig!! Ik ben een meisje van 19 bijna Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld voor meide en ik zou wel een relatie willen maar helaas ken ik niemand in me buurt die bi of lesbisch is: Mijn eerste zoen met een meisje was ook heerlijk.

Het was met een lesbies meisje uit mijn klas ik wist helemaal niet dat ze lesbies was. We gingen heel gewoon logeren op mijn kamer, en zij sliep naakt. Ik vond dat heel gek maar zij zei dat het veel fijner was om zonder pyama te slapen. Ik ging dus ook naakt slapen, en we kropen steeds dichter bij elkaar. We keken elkaar aan, en schoten toen heel hard in de lach.

We hadden eigenlijk ook een soort sex, maar dat op de meisjes manier. Dat was dus mijn verhaal. Groetjes Sarah nu 15 jaar, toen Bij mijn op school zit er een meisje en daar heb ik echt gevoelens voor maar ik vind het heel erg moeilijk om tegen mijn ouders te vertellen ik ben nou bijna 16 maar ik denk dat het beter is als je ouder bent of als je op je eigen woont dan is het dnek toch wel makerlijk maar binnen kort gaan wij met zijn 2 lekker de heledag weg en dan gaan we misccheint wel lekker kussen ohhh sharon i love you.

Mijn aller eerste zoen was met een meisje. Sindsdien niet meer zo lekker gezoent: Veel mannen kunnen niet zoenen. Hai met een meisje zoenen…. Een jongen kan daar niet tegen op!! Mijn eerste zoen met een meisje was zalig! Zo lief, zo zacht.. Dat gevoel heb ik bij een jongen nog nooit gehad! Ik hou van meiden!! Ze heette ingrid en ik was stapel verliefd op haar.

Dat is iets wat je je leven niet meer vergeet. Ik ben dagen van slag geweest van mijn eerste zoen. Ookal is het nu meer dan 12 jaar geleden, ik kan er nog steeds met kriebels in mijn maag aan terugdenken…. Ik was getouwd met een man toen ik voor het eerst een echte kus met een vrouw deelde.

Dat zachte tedere liefdevolle sensuele gevoel wil ik nooit meer kwijt. Ik deel nu al bijna twee jaar mijn leven met haar en ben gelukkiger dan ooit tevoren. De eerste zoen was geweldig! Ik wist meteen mannen zijn niets voor mij.. Herinner me van de eerste kus in dat ik nooit meer iets anders wilde maar herinner me de laatste keer helemaal niet meer!

Heerlijk, maar niks vergeleken met die schat die ik nu heb.. Wendy, ik weet hoe moeilijk het is, mijn moeder is behoorlijk gelovig, schrok zich rot en neemt het niet echt serieus of nàm het niet echt serieus. Maar nu accepteren ze het wel allebei. Ze moeten er gewoon aan wennen… Maar een tip: Mijn eerste kus met een vrouw was vreselijk, maar waarschijnlijk omdat het mijn beste vriendin was.

Ik denk dat ik op vrouwen val, maar ik zit gevangen. Zo voelt het tenminste. Het is niet dat ik bang ben voor de reacties van anderen, maar bang om mijn leven om te gooien ben ik wel. Bovendien wil ik meisjes ontmoeten die net als ik zijn.

Mooi, maar zonder eigendunk. Het enige wat ik tot nu toe tegen ben gekomen zijn meisjes die op seks uit zijn of vreselijk onaantrekkelijke manvrouwen.

Als ik dat had gewild was ik wel op mannen gevallen toch? Mijn eerste kus met een meisje was zaalig. Ik zou het altijd willen doen. Ik was op het begin heel zeenuachtig. Die eerste is alweer zo lang geleden. Ik was van alles onder de indruk. En dan een hele lange relatie. Maar nu tjonge wat is het weer lekker,was het bijna vergeten.

Mijn eerste kus met een vrouw was gelijk mijn eerste kus.. Hij was overdag bij haar langsgekomen, toen haar man op het werk was. Hij ging bij haar aan de keukentafel zitten en na vijf minuten was het gebeurd. Ze wist niet of het aan zijn stem lag, dat hij er gewoon goed uitzag of dat hij zo lekker kon praten. Hij was van plan om een kort bezoekje te brengen maar ze waren allebei de tijd vergeten. Met een net niet trillende stem vroeg Linet of hij misschien later in de week nog een keertje zin had om een kopje koffie te komen drinken.

Ze spraken af dat hij die aankomende vrijdag om half elf bij haar voor de deur zou staan. De deur was nog niet achter hem dichtgeslagen of Linet haastte zich naar boven, trok al haar kleren uit en ging naakt op bed liggen. Ze haalde haar favoriete Tarzan uit haar nachtkastje en begon keihard te masturberen.

Haar kutje had een uur lang in vuur en vlam gestaan van de buurman en ze wist dat als ze niet snel kaar zou komen, ze helemaal gek zou worden. Ze hoopte dat haar man niets aan haar zou merken als hij thuiskwam, maar die gaf haar alleen een vluchtige zoen op de wang toen hij binnen kwam lopen en vroeg vervolgens wat er te eten was. Na het eten ging hij in zijn luie stoel zitten om televisie te kijken en viel zoals gewoonlijk na een uurtje in slaap.

Om tien uur ging Linet richting de slaapkamer en maakte haar echtgenoot wakker, die half slaperig achter haar aanliep de slaapkamer in.

Uit schuldgevoel en om te kijken of ze de spontane verliefdheid kwijt zou raken, begon ze haar echtgenoot te strelen en zachtjes over zijn pik te wrijven. Die bromde alleen maar dat hij wilde slapen en dat ze afgelopen zaterdag al seks gehad hadden. Ze draaide zich kwaad en gefrustreerd om en op dat moment had ze besloten dat als ze buurman sex met haar zou willen hebben, ze zich door hem zou laten neuken. De knappe huisvrouw zweefde de hele week op een wolk van verliefdheid en werd knap zenuwachtig toen de vrijdag steeds dichterbij kwam.

Ze was naar de kapper geweest de dag ervoor, had nieuwe sexy kleren gekocht en ze nam zelfs een nieuw parfum dat niet eens van haar normale merk was. Een hele grote stap voor haar.

Op het afgesproken tijdstip zat ze dan ook met knikkende knietjes te wachten tot deurbel ging. Ze keek op de klok en zag dat het vijf over half elf was en de schrik sloeg haar om het hart. Hij zou de afspraak toch niet vergeten zijn? Ze liep te ijsberen door de kamer van de zenuwen en ze haalde opgelucht adem toen ze hem over het tuinpad naar de voordeur zag lopen.

Ze moest zich inhouden om niet naar de deur toe te rennen en was in de zevende hemel toen hij in de gang stond en meteen een opmerking over haar nieuwe kapsel maakte. Hij vond het leuk zitten. Ze sleepte hem nog net niet mee de huiskamer in en zei dat hij op de bank kon gaan zitten, terwijl zij de koffie zou halen.

Vervolgens was ze dichtbij hem gaan zitten en ze gooide alle versiertrucs die ze kende er tegenaan. Af en toe liet ze haar hand achteloos op zijn knie rusten, ze keek hem diep in de ogen aan en lachte uitbundig om al zijn grapjes. Na het tweede kopje koffie vroeg ze zich af of hij alle hints wel begrepen had en ze wilde net zelf het heft in handen gaan nemen toen hij op een serieuze toon zei: Dat begrijp ik maar al te goed en als je nee zegt zal ik voorgoed uit je leven verdwijnen.

De knappe huisvrouw voelde haar hart overslaan en maakte toen de beslissing die de rest van haar leven zou veranderen. Ze drukte een zoen op zijn mond en al snel hadden hun tongen elkaar gevonden. Ze voelde zijn handen op haar tieten en ze schrok een beetje van zijn volgende actie, nadat ze hun tongzoen, die een eeuwigheid leek te duren, hadden afgebroken. Hij liet zich van de bank glijden en trok haar rokje omhoog.

Ze had tegen al haar principes in besloten om geen ondergoed aan te trekken, en toen ze zijn tong op haar clitoris voelde wist ze dat ze een goede keuze had gemaakt.

Haar echtgenoot had haar nog nooit gebeft omdat hij het vies vond; pijpen was wat anders volgens hem, want dat hoorde gewoon bij de sex.

Ze kreeg dan ook direct een mini-orgasme toen ze alle spanning van zich af voelde glijden en de ervaren tong van de buurman haar een nieuw genot bezorgde. Ze begon haar tieten te kneden en deed haar benen wijd uit elkaar om ervoor te zorgen dat hij er goed bijkwam. Haar grote orgasme diende zich aan toen hij een paar vingers in haar kutje stopte en ze kwam heftig trillend klaar.

De tong die nog zachtjes cirkelde over haar clitoris werd te gevoelig en met een diepe kreun duwde ze zijn hoofd weg. Ze had haar topje uitgetrokken zodat ze haar trots, haar grote borsten, aan hem kon laten zien en fluisterde zachtjes in zijn oor dat haar tieten helemaal voor hem alleen waren. Ze was niet meer van plan om, na deze geweldige sekservaring, ook nog maar één keer seks te hebben met haar echtgenoot.

Ze ging op haar knieën voor hem zitten nam zijn grote pik in haar mond. Ze begon hem langzaam te pijpen en wist vanaf de eerste lik dat ze verslaafd was aan deze grote lul. Het liefst was ze hem keihard gaan pijpen, maar ze wilde dat de eerste keer memorabel zou zijn. Ze zouden genoeg tijd krijgen voor keiharde geile sex, maar voor nu wilde ze de romantiek en de erotiek tot in haar tenen voelen.

Ze liet zijn eikel af en toe uit haar mond glijden en liet vervolgens de pik tot in haar keelgat in haar mond verdwijnen. Ze wist dat ze hem helemaal gek aan het maken was en net voordat hij op het punt stond om klaar te komen, stopte ze met pijpen en ging met haar benen wijd op de bank liggen. De buurman was zo geil als een pak boter geworden van het pijpen en besloot om de eerste keer iets minder erotisch te laten verlopen dan Linet in haar gedachten had.

Enigszins dikke Duitse tiener gaat vreemd jun 14, SeksverhaalWerk. Jolien wreef over de tieten van Sabine die gelijk harde tepels kreeg. Toen ging ik naar de wc, en toen het eindelijk mijn beurt was begon er een slow te spelen. Die bromde alleen maar dat hij wilde slapen en dat ze afgelopen zaterdag al seks gehad hadden. De mooie huisvrouw ging weer op de bank liggen en keek haar nieuwe man diep in zijn ogen aan terwijl hij haar voorzichtig naar een orgasme neukte. Sabine trok haar gleufje met beide handen open. Lesbies zoenen schuddende borsten

: Lesbies zoenen schuddende borsten

Lesbies zoenen schuddende borsten 872
SEX TWENTE LESBISCHE ORGY Ben er nog steets niet overheen. Sabine en Jolien - keer gelezen. Jolien voelde Sabines kut samentrekken en Sabine schudde met haar onderlijf. Op het afgesproken tijdstip zat ze dan ook met knikkende knietjes te wachten tot deurbel ging. Ze voelde zijn handen op haar tieten en ze schrok een beetje van zijn volgende actie, nadat ze hun tongzoen, die een eeuwigheid leek te duren, hadden afgebroken.
Multimassage haarlem erotische massage helmond Keukensex thuisontvangst terneuzen

Lesbies zoenen schuddende borsten

GRATIS SEX IN LIMBURG STIJVE LUL IN BROEK