Neuk me snel lesbische vrijpartij

neuk me snel lesbische vrijpartij

Ik liep met mijn drankje naar buiten, hier waren niet veel mensen en wie weet kwam ze heel even bij me. Ik voelde iemand in mijn kont knijpen en draaide me om, dar was ze al, ze had een geile blik in haar ogen, dat beloofde wat, maar hoe ze dat wilde doen was mij een raadsel met al die mensen om ons heen. Ze ging voor me staan, haar handen op de rug en ze voelde even snel aan mijn kruis, zei zachtjes, wat ben je al geil lieverd, ik zal je er straks vanaf helpen hoor, onze kans komt wel.

Ze had me door haar aanraking nog geiler gemaakt, ik liep met een hele grote bobbel in mijn broek, hoe kwam ik daar van af? Ik ging naar de wc en ik was nog maar net binnen of Julia stond er ook al, deed snel de deur op slot en zei, kom maar hier, ik zal je er wel vanaf helpen. Tegelijk dat ze het zei maakte ze mijn broek los, ging op haar knieën voor me zitten en pijpte me zalig, al heel snel kwam ik klaar, ik tilde haar omhoog en zei, dank je lekkere geile pijpslet.

Ze lachte, het was een genoegen voor mij zei ze, dit word vervolgd en ze glipte de wc uit. Wat een opluchting voelde ik nu, weg was mijn bobbel, maar voor hoe lang? Als ik haar zag lopen begon hij meteen weer te groeien, ik moest me maar ergens anders op concentreren. De avond verliep gezellig, ik dronk wat erg veel maar ik had een excuus vond ik, ik verlangde naar Julia en kon haar nu niet pakken, dus zocht ik troost in de drank.

Nooit te veel, ik wist altijd nog wel hoe ik me moest gedragen gelukkig. Julia zag ook dat ik wat te veel op had en ze kwam naar me toe, we hebben wel een logeerkamer zei ze, blijf maar slapen, ik durf je zo niet weg te laten gaan. Ik vond alles prima, zolang ik maar bij haar in de buurt was en misschien kwam ze nog wel even bij me, dat zou echt het lekkerste van de hele avond zijn. Ik hielp zo goed en zo kwaad als het ging nog met opruimen maar op een gegeven moment zei Julia tegen haar man, ik breng Thomas even naar de logeerkamer hoor, het lijkt me beter dat hij nu gaat slapen.

Haar man vond het prima en samen gingen we naar boven, ik moest me goed vasthouden anders lag ik zo weer beneden. Julia sloeg een arm om me heen om me te ondersteunen. We gingen de logeerkamer in en ik gooide haar op bed, mijn geduld was op, ik wilde haar.

Ik trok al haar kleren uit, pakte haar bij de borsten en toen bij haar kut en ik leefde me helemaal uit, ik was te lang op de proef gesteld en dan met die drank er bij durfde ik nu alles. Ik neukte haar in alle gaatjes, terwijl ze steeds zei, ik moet naar beneden, toe laat me gaan. Maar ik liet haar niet gaan, de hele avond was ik een beetje gek gemaakt en nu wilde ik daar de vruchten van plukken.

Ruw duwde ik haar op haar rug, zodat ik vrij uitzicht had op haar geile, natte kut. Uitgehongerd viel ik aan, likte hard aan haar kut, alle sappen die naar buiten kwamen waren voor mij, ik likte maar door.

Ik wilde haar keihard neuken, tot haar lekkere kutje zou druipen van het sperma en ik hoorde haar nu ook roepen, neuk me zoals je nog nooit hebt gedaan, ze had rode wangen en haar lichaam zat vol zweet pareltjes. Ik werd steeds geiler, en ik ramde mijn pik in die geile kut van haar. Haar lichaam schokte van genot en ze kreunde hard maar daar lette ik niet op, alles wat ik kon denken was, ik neuk je plat, tot je niet meer kunt, grote slet. Ik stootte zo hard naar binnen dat ze het bijna uit gilde, ik voelde dat ik tot haar baarmoeder zat, maar ik ging door met stoten, ze zou weten dat ik haar geil kan neuken en dat ik het ook goed doe.

Eindelijk wist ze zich los te maken, ze zei, het was heerlijk schatje, maar nu moet je eerst slapen en morgen ben ik weer bij je. Ze deed een dekbed over me heen en ik zei, kom hier, ik wil je neuken.

Snel glipte ze de kamer uit, bleef even tegen de deur staan om op adem te komen en nu naar benden want haar man zou zich wel af vragen waar ik bleef. Thomas viel als een blok in slaap maar Julia kreeg nogal wat vragen over zich heen. Ze begon te huilen, dat wou nog wel eens helpen en ze zei, nee het is geen collega, het is een eenzame man die ik een gezellige avond wilde bezorgen, weer een leugen natuurlijk.

Haar man nam haar nu even in zijn armen, ik weet meid dat je het goed bedoelt, maar pas op wie je in huis haalt, ik wil niet dat jou iets gebeurt. Wat volde ze zich nu even schuldig, ze gaf hem een dikke zoen maar hij was al weer met iets anders bezig.

Ook goed dacht ze, het zal wel nooit weer worden als vroeger tussen ons. Ze gingen ook slapen maar Julia was onrustig, bang dat Thomas uit bed zou komen nu hij dronken was en haar zou gaan zoeken, tegen vijf uur hield ze het niet meer uit, ze had hier nooit aan moeten beginnen maar nu het was gebeurd moest ze zich er snel uit redden. Ze zette koffie, goed pittig en nam twee mokken mee naar boven en ging bij Thomas op de rand van het bed zitten.

Hij deed zijn ogen open en zag Julia, even dacht hij dat hij droomde, maar toen kwam er weer van alles boven, en hij zei, heb ik het je lastig gemaakt gisteravond? Ik ben een 29 jarige jongen, blond haar blauwe ogen normaal sportief uiterlijk en sinds een aantal maand weer vrijgezel. Omdat erbij mij thuis verbouwd werd zat ik een 2 weken op center parcs.

Het was niet in het hoogseizoen dus heerlijk rustig. Ik zat er al een paar dagen toen er opeens een auto stopte voor mijn huisje en ik iemand naar het huisje zag lopen naast mij.

Ik lette er verder niet op en ging verder met mijn laptop om nog wat te werken. Ze vroeg of ik even wou helpen met de openhaard in het huisje aan te steken.

Haar dochter van 4 vond dit zo leuk maar zij had geen idee hoe het werkt. Ik loop met der mee in het huisje stelt ze zich voor als Laura 27 jaar, ik bekijk haar een mooie brunette met de rondingen op de juiste plaats. Haar dochter van 3 komt ook vrolijk naar me toe en geeft me een handje en stelt zich voor als Kim.

Ze brengt me naar de openhaard want die wil ze aan hebben. Ik maak hem aan voor ze, en na een half uur met alles uitgelegd te hebben praat ik nog wat na met Laura. Ze is hier alleen met der dochter haar man is te druk om vrij te nemen. Zonde denk ik nog bij mezelf ik zou voor haar vrij nemen en ga terug naar mijn huisje. De volgende dag nadat ik smorgens heb gewerkt ga ik smiddags even naar het zwembad om wat baantjes te kunnen trekken en even te kunnen relaxen.

Ik kom daar Laura en Kim ook tegen, ze vragen om bij hun te komen liggen. Ze liggen bij het kinderbadje mijn oog valt meteen op Laura, na al een bevalling heeft ze nog een prachtig lijf in der bikini. Maar corrigeer mezelf dit kan niet ze is tenslotte getrouwd. De middag vliegt voorbij bij het teruglopen naar het huisje bedankt laura mij, ik vraag waarvoor? Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor.

Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen. Na het douchen ga ik naar ze toe Kim, is druk aan het spelen buiten en rent bij de vijver achter het huisje achter eendjes aan.

Als het eten er eindelijk is zijn de eendjes niet meer belangrijk maar de patat. Laura vind het erg gezellig, zo nu even snel afruimen en dan snel douchen en Kim in Bed doen. Ik vraag haar waarom alles snel je hebt vakantie pak een bad. Geen tijd met een dochter lacht ze, ik stel der voor jij ruimt af ik laat je bad vol lopen dan vermaak ik Kim wel even. Ze twijfeld even maar stemt toch in terwijl zij afruimt laat ik in de badkamer het bad vol lopen, ik zie zwitsal babyshampoo staan gooi er wat bij in dat ruikt zo heerlijk.

Kim is in de kamer bezig met haar poppen, ik ga bij der zitten en al snel ben ik het paard en ga ik als paard met Kim op mijn rug door de kamer terwijl Laura in bad ligt. Het paardje rijden verveelt snel en ze wil naar de eendjes ik pak wat brood mee en samen voeren we de eendjes, even later staat Laura in der badjas in de opening van de deur ze is er al uit Kim moet naar bed. Ik loop langs Laura heen en zeg wat ruik je lekker.

Ze lacht en zegt ja ruik dan heb jij voor gezorgd en ik ruik in der nek we kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was, ze legt Kim in bed vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank.

... Opengetrokken kut prive ontvangst overijssel Het was niet in het hoogseizoen dus heerlijk rustig. Gozer neukt een geil sletje terwijl zijn vrouw naast ze op de bank zit. Lesbische vrouwen komen vaker klaar dan heteroseksuele vrouwen. Lik door haar lies langs de string heen. Ik had de situatie helemaal aan haar uitgelegd over de neuk verhalen en wat ik erbij voelde. Ze likken elkaars terwijl ze g Ze gingen ook slapen maar Julia was onrustig, bang dat Thomas uit bed zou komen nu hij dronken was en haar zou gaan zoeken, tegen vijf uur hield ze het niet meer uit, ze had hier nooit aan moeten beginnen maar nu het was gebeurd moest ze zich er snel uit redden. Dus ik ging nog wat harder en sneller tot dat ze kwam. Dikke tieten een kale kut en een dildo om mee te mastuberen. Vrouw komt binnen terwijl haar man de babysitter ligt te ketsen.

Moslima geneukt prive ontvangst den haag

Neuk me snel lesbische vrijpartij